Фотошпалери «Фони та текстури»: краще рішення для будь-яких приміщень

Для тих, хто планує оформити стіни в будинку особливим чином, та розставити яркі акценти, варто звернути увагу на фотошпалери з зображенням найбільш різноманітних текстур. Вони вигідно відрізняються від шпалер з яскравими зображеннями тим, що є найбільш універсальним рішенням для доповнення будь-якого інтер'єру.

Природна передача кольорів, стійкість до високої вологості та сонячних променів — це все шпалери від Artside. Перейшовши за посиланням https://artside.com.ua/ua/foto/fony можна замовити вироби відмінної якості з різними фонами:

  • • під цеглу або камінь;

  • • бетон або штукатурку;

  • • з оригінальною фактурою деревини;

  • • з цікавими та незвичними орнаментами.

Фотообои ствол дерева в интерьере спальни

Також в каталозі представлені й інші варіанти, які можна переглянути, навіть не виходячи з будинку. На сторінці кожного вподобаного товару можна побачити приклад шпалер в інтер'єрі, що допоможе швидше визначитись з вибором.

Переваги використання фотошпалер з текстурами

Фотошпалери відмінної якості здатні ідеально доповнити дизайн житлового та нежитлового приміщення, вирішити безліч завдань, втілити в життя яскраві ідеї, наповнити будинок теплотою та світлом. Оригінальні фотошпалери — це відмінний спосіб зонувати простір, виділяючи окремі ділянки, наприклад, зону відпочинку у вітальні або прийому їжі на кухні.

Шпалери з зображенням текстур або фонів відрізняються цілим рядом позитивних особливостей:

  1. Щільний матеріал. Полотно не пошкодиться під час приклеювання на стіну. Шпалери можна сміливо використовувати для розміщення в кімнатах з підвищеним рівнем вологи.

  2. Якість зображення. Навіть найдрібніші деталі мають чіткі лінії.

  3. Екологічність. Під час виготовлення шпалер використовуються виключно безпечні для організму матеріали та фарби, які не виділяють токсичних випарів.

  4. Зносостійкість. Малюнок на поверхні не втрачає свою яскравість навіть при довготривалому впливі сонячних променів.

  5. Простий догляд. При необхідності, поверхню шпалер можна протерти вологою губкою, це допоможе позбавитись від частинок бруду на пилу.

  6. Розмір. Замовити полотно можна не лише в великому форматі, шпалери можна сміливо використовувати для оформлення колон, декоративних камінів..

Такі фотошпалери недарма вважають універсальним рішенням для оформлення інтер'єру будь-якого приміщення. Їх можна сміливо використовувати, як в сучасному, так і в класичному дизайні всіх кімнат: їдальні, вітальні, спальної кімнати, дитячої, коридору, ресторану та навіть офісних приміщень. Текстури та фони будуть ідеально виглядати навіть в крихітних кімнатах, та не роблять їх візуально меншими.

3Д фотообои для гостиной

Плануєте замовити фотошпалери для доповнення вже оформленої кімнати або хочете зробити капітальний ремонт? Сайт https://artside.com.ua стане відмінним варіантом для вибору кращих шпалер. Крім представлених фотошпалер в каталозі, можна також замовити виготовлення оригінального полотна за бажанням клієнта. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.