Дівоча вишиванка - традиційно та модно

Традиція прикрашати одяг вишивкою має багатовікову історію. Вона відображає характер народу і супроводжує його як в часи труднощів, так і у веселі свята.

Вишивана сорочка – улюблений одяг українців в різні часи: в часи козацтва да ще задовго до них, у часи Івана Франка, під час Радянської Влади та сьогодні.

Красиві вишиванки носять політичні діячі, актори, музиканти, а також прості українці: дорослі й малі. Багатий вибір вишитих сорочок пропонує інтернет-магазин УкрМода. На сторінці каталогу https://ukrmoda.in.ua/ua/kupit-vyshivanki/vyshivanki-detskie/vyshivanki-dlya-devochek/vyshitye-sorochki-vyshivanki-dlya-devochek/ представлені різноманітні дівчачі сорочки від малечку до підліткового віку.

Візерунчаста вишита блуза з короткими або довгими рукавами – не тільки важливий елемент етнічного наряду. Її можна чудово поєднувати з улюбленим дитячим одягом (шортами, джинсами, або юбкою чи шкільним сарафаном).

Вишиванка – стильний одяг для маленьких україночок!

Майстри, чий одяг представлений в каталозі нашого магазину, створюють унікальні моделі дорослого та дитячого одягу з етнічною вишивкою з натуральних тканин. З давніх часів для вишиванок використовувались домоткані полотна.

В одягу від УкрМоди ця традиція цілком збережена. В нас ви можете замовити сорочку для дитини з домотканої тканини с ручною вишивкою.

Крім цього ми пропонуємо широкий асортимент вишиванок з батисту, бавовни, льону з квітковою або геометричною вишивкою в традиційному національному стилі.

Одягати таке вбрання можна не тільки на тематичні заходи або свята. Поєднуючи сорочку з сучасними речами без вишивки, одягати вишиванку можна до дитячого садка, на конкурсний виступ, у подорож, на день народження.

Особливості одягу від УкрМоди

Зокрема натуральності тканин та детальної обробки усіх вишитих елементів, сорочки, сукні та спідниці для дітей мають деякі особливості:

  • • Висока якість. Усі шви, візерунки детально обробляються, щоб носити одяг малечі було комфортно, а яскравий візерунок завжди був красивим.

  • • Натуральний состав. Завдяки натуральності тканин, одяг не викликає алергії, тому носити його можна навіть малюкам з чутливою шкірою.

  • • Яскраві кольори. Діти обожнюють яскраві речі. Сорочки з яркими візерунками не втрачають кольору навіть після багаторазового прання.

  • • Різноманіття моделей: прямого крою, з поясом, з квітковими візерунками або з орнаментом в традиційних красно-чорних кольорах.

Залиште в замовленні дані про зріст, обхват талії та стегон дитини, щоб наші спеціалісти підібрали сорочку для вашої доньки точно за розміром. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.