Добірка дитячих книг-розглядалок

Книги, що розвивають інтелект, не перестають бути популярними, адже кожен із нас прагне до вдосконалення. Особливий попит такі книжки мають серед батьків, які дбають про майбутнє своїх дітей і бажають, щоб вони виросли розумними й усебічно розвинутими особистостями.

Та, як відомо, починати варто змалечку. Книги-розглядалки — той вид розвивальної літератури, який найкраще підійде найменшим діткам, які тільки починають пізнавати навколишній світ.

Віммельбухи (нім. Wimmelbuch) для найменших варто купити, адже вони допомагають розвивати увагу та пам’ять, формують у малюка уявлення про навколишній світ за допомогою життєвих ситуацій, ретельно продуманих і змальованих на сторінках книжки-картонки. Починати знайомство з такими виданнями радимо із серії «Мій перший віммельбух», адже вони розраховані саме на найменших читачів. Розглядалка «Мій перший віммельбух. Пори року» в інтерактивній формі знайомить із таким простим і звичним для дорослих явищем як пори року.

Для більш вибагливих маленьких читачів рекомендуємо обирати «Мій супертовстий віммельбух», який містить у собі цілий набір різноманітних ситуацій, які стаються в місті на кшталт заторів, ярмарків, походів до зоопарку, де з героями книжки стаються різні цікаві речі, розібрати які й пропонує ця книжка.

«Кумедний віммельбух про мій затишний дім» познайомить дитину з усім, що є в домі — меблі, речі, господарі, хатні тварини тощо. А яскраві майстерні ілюстрації забезпечать цілковиту увагу з боку малюка.

Також справжньою знахідкою для найменших стане цикл видань «Чарівний світ», який складається з книжок «Однорожок», «Русалонька» та «Дракончик». Цікавий сюжет та ілюстрації, що немов оживають, подарують вашому малюку захопливу подорож у казковий світ.

Видання «Вчимо слова. 88 чарівних віконець» насамперед має на меті навчити малюка найпростіших базових слів, з яких складається словниковий запас будь-якої людини, а щоб вивчення не було таким нудним, на картонних сторінках книжки можна знайти 88 віконець із сюрпризами.

«Доторкнися і відчуй» — книжка, яку цікаво не тільки розглядати, а й торкатися, адже вона переповнена тактильними елементами, які сприяють розвитку зорово-моторної координації, а чудове оформлення та цікаві завдання надовго захоплять увагу малечі.

Книжка-картонка «Ї» — особлива буква» стане в пригоді батькам, які прагнуть виховувати в дитині любов до української мови змалечку. На сторінках цього видання захована не лише історія цієї такої важливої для нашого алфавіту літери, а справжнісінький перший крок до вивчення історії України.

Для дітей від 5 років чудовим подарунком стане книжка з серії «Шукай і знаходь». Наприклад, розвивалка «У часи динозаврів» познайомить їх із численною кількістю видів цих цікавих істот, які давним-давно мешкали на нашій планеті.

Видання «Довкола світу з Фаугре» — це навколосвітня дослідницька подорож вашої дитини разом із детективом Фаугре та його собачкою Жозефіною. Чудова книжка, з якої варто розпочинати знайомство з географією, адже в легкій та доступній формі пояснює найпростіші речі про те, які існують континенти, чим вони відрізняються та хто на них мешкає. Дітлахам, які прагнуть зануритися в дослідження з головою радимо купувати видання із серії «Маленькі дослідники», які познайомлять із абсолютно різними темами від будови тіла людини до космосу, від комах до транспорту. Зокрема, книжка «Маленькі дослідники: світ спорту» знайомить із різними видами спорту, містить кількадесят віконець із цікавинками та не тільки дасть нагоду вашій дитині дослідити світ спорту, а й допоможе обрати собі спортивні заняття до душі.

Купити розвивальні книги для дітей згадані вище, а також багато інших ви можете в нашому інтернет-магазині. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.