Чи існує вигідне кредитування без демонстрації довідки про доходи?

Необхідність збирати документи щодо джерела доходу, поручителя та ін. нерідко відбиває у людей бажання звертатися в банки за кредитами.

Вони б із задоволенням взяли певну суму на свої потреби, але думки про необхідність всієї паперової тяганини засмучують, тому чимала кількість розумних людей вибирає для себе мікропозики у відповідних компаній, які не лише надають кредит без довідки про доходи, але й не вимагають великої кількості документів. Яскравим прикладом вважається «Кредит Лайт», організація, яка готова надати позику будь-якому громадянину України у віці від 21 до 65 років за наявності у нього комп’ютера, ноутбука чи будь-якої техніки для виходу в Інтернет.

Чи дійсно для отримання грошей в борг не треба довідки про доходи?

Так, ця інформація не перевіряється представниками компанії, більш того, від клієнта не вимагається надання відповідних довідок. Звичайно бажано, щоб людина мала постійний дохід і змогла б вчасно повернути кредит разом із відсотками. Але на серйозному рівні цей момент не моніториться, адже компанія довіряє своїм клієнтам і просить надати інформацію лише про найважливіші документи та про банківську карту (зарахування грошей відбувається лише після верифікації). Кредити онлайн видаються цілодобово, тому звернутися за поповненням рахунку можна навіть о першій ночі, головне правильно оформити заявку і клієнт швидко (+/- 15 хвилин) отримує гроші, які може витрачати без обмежень.

Варто зазначити, що не виключається можливість пролонгації користування позикою, але вона можлива лише у випадку погашення відсотків. Окрім вказаних переваг, компанія також дозволяє взяти кредит без перевірки кредитної історії, тобто організація робить акцент на адекватності та серйозності клієнта, довіряє йому і у випадку позитивного першого досвіду співпраці, підвищить кредитний ліміт від 5 тис. грн. до 10 тис. грн. Люди нерідко звертаються по допомогу до сервісу, аби терміново отримати гроші до зарплати, адже відмови трапляються досить рідко і майже повністю залежать від самого позичальника (нерідко причинами відмов є халатне відношення до заповнення анкети чи внесення неправдивої інформації).

Оскільки навіть погана кредитна історія не може зіпсувати можливість отримання позики, люди все частіше обирають «Кредит Лайт». Окрім зазначених позитивних моментів, компанія:

  • • швидко виконує зарахування;

  • • має приємний дизайн сайту;

  • • пропонує прозорі умови;

  • • дозволяє погасити борг 3 способами;

  • • відповідає на сайті на питання, які задаються клієнтами найчастіше. 

®

 
 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.