Фортеця Бахмут – епічна ода подвигу українських військових від Антитіл

Вперше від початку повномасштабного вторгнення гурт Антитіла презентує повноцінну музичну прем’єру, пісню, яка правдиво передає емоції та враження, пережиті гуртом за цей рік.

Пісня «Фортеця Бахмут» має на меті посилити дух військових, які боронять нашу державу, тримають величезний фронт і гарячий клаптик української землі, ще один символ стійкості, сміливості та сили - місто Бахмут. Пісня має допомагати українському народу проходити складні випробування, і приймати важкі рішення в необхідний для Батьківщини час.

Лірика композиції була створена за добу. Мелодія та гармонія написана солдатом, музикантом гурту Сергієм Вусиком і є в музичному арсеналі гурту давно, проте чекала свого часу і сьогодні була доповнена аранжуванням і рисами, які музиканти отримали на війні.

«Фортеця Бахмут» - це присвята стійкості і подвигу українського народу, українських військових, які борються проти невиправданої несправедливої агресії росії.

«Ми, як музиканти, розуміли, що нам потрібно зробити щось надихаюче, з чим хотілося б рвати землю, йти в бій, стояти і не відступати. Але як громадяни, які мають бойовий досвід, розуміємо, що свою справу і своє завдання потрібно робити спокійно, як того вчили нас, і що за нашими спинами, за спинами тих, хто конкретно зараз зі зброєю чинить супротив окупантам - майбутнє України. І що б не відбувалося навколо, ти маєш взяти себе в руки і робити все, що від тебе залежить у найліпшому вигляді. Так сталося, що таких ситуацій і ми пережили достатньо, тому як ніхто, розуміємо про що співаємо і за що стоять наші побратими в найпекельнішій точці світу сьогодні», розповідає лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

«Стіни горять в бою, мамо, а я стою!». На Ютуб-каналі музикантів опубліковано лірик-відео до пісні, в якому ми бачимо кадри зруйнованого міста Бахмут, зняті музикантами гурту і нашими друзями кілька днів тому.

«Перед офіційним релізом ми показували пісню нашим друзям-військовим, та отримували у відповідь лише одне: скоріше випускайте цю пісню, вона потрібна саме зараз.», - ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Прем’єра кліпу на пісню «Фортеця Бахмут» запланована на 10 лютого. Зйомки, в тому числі, відбувалися на передовій. На разі більше деталей музиканти не повідомляють. В планах гурту також видати відеокліп на акустичну версію пісні.

Нагадаємо, музиканти гурту Антитіла у серпні 2022 року, після виходу батальйону з позицій на передовій, були відкомандировані з Харківщини до Києва, де музиканти почали також здійснювати активну культурно-інформаційну діяльність, посилили діяльність благодійного фонду «Антитіла», який опікується дітьми загиблих побратимів зі 130 батальйону, забезпеченням ЗСУ та, віднедавна, ремонтом трофейної техніки. Нещодавно фондом гурту Антитіла було закуплено та передано на передову 5 потужних антидронових комплексів на суму 6 000 000 гривень, які вже успішно працюють на позиціях та допомагають знищувати ворога. Також, музикантам були вручені нагороди за оборону Київщини та військову доблесть. 

Підтримати ЗСУ і діяльність благодійного фонду Антитіла за посиланням.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося
30.01.2024 09:23

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося

Нова зірка української сцени IOAN MELNYK, який почав завойовувати українського слухача лише у минулому році, випускає перший сингл у 2024...

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян
14.12.2023 09:16

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян

Молодий український автор та виконавець Іоан Мельник продовжує активно завойовувати українського слухача, будучи в лавах ЗСУ, як і мільйони інших...

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі
09.11.2023 09:29

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі

Українській автор та співак Max Newell, єкс-музикант гурту THE MEDS який розпочав свою сольну кар'єру в 2021 році, знову...

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще
08.11.2023 09:42

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще

Українські музиканти продовжують рефлексувати на тему великої війни та змін у нашому з вами житті. Кожному з нас слід взяти...

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим
07.11.2023 09:13

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим

Український співак Діма Голик презентував свій чутливий та наповнений глибокими сенсами сингл “Солдат”...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.