Як зробити тренування ефективним?

Якщо вам хочеться змінити спосіб життя, але не вистачає мотивації та самодисципліни, то знайдіть собі напарницю. Пам'ятайте, що не ви одна страждаєте від зайвих сантиметрів. Можливо, серед ваших знайомих є жінки, які так само хочуть серйозно взятися за своє тіло. Об'єднайте зусилля!

Фітнес поради
Заведіть загальний чат. Кожен день відправляйте фотозвіти про з'їдене і про тренування, діліться рецептами та ефективними порадами. Таке спілкування допоможе вам не збитися зі шляху і забезпечить підтримкою в особі однодумців.

Більше порад про спорт та фітнес на: https://fitness.org.ua/

Andrii Androshchuk

Да с напарником краще займатись, але все рівно без мотивації та самодисципліни нікуди не дітись. Плюс це ще дивлячись яким саме спортом займатись. Так як припустимо йогою чи борьбою, то можна знайти однодумців вже на заняттях. А от якщо бігом, то тут більш проблематично.

Андрей Чумак

Главное самодисциплина и планироваание собственного времени.

Виктор Алексеев

На мой взгляд, если вы никогда раньше не занимались в тренажерном зале, то сделать эффективной тренировку у вас не получится. Я бы вам посоветовал заниматься с тренером, чтобы он оценил вашу физическую форму и составил план тренировок. Знаю что хорошие трнеры в фитнес клубе "Формула" http://formula.od.ua

Диденко Виктор

Добрый вечер. А моему брату эффективность тренировок по тяжелой атлетике помогает увеличить пояс PowerSystem StrongLift Black-Red, который он купил в интернет магазине. Посмотрите прайс на атлетические пояса https://musclestore.com.ua/aksessuary-dlya-sporta/atleticheskie-poyasa на сайте, там большой ассортимент, есть и женские пояса. Отличное качество материала, пояс сделан из натуральной кожи и помогает защитить торс от интенсивных нагрузок. 

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 1888
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169194
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.