Чи можливе рішення суду по-справедливості і закону в м.Лебедині

Слідчі з матеріалами справи звертаються до прокуратури для отримання заключення по справі, але прокурор чомусь повертав справу до опрацювання і так у же два з половиною роки. Потерпілому уже сімдесят років ... невже він так і не добється передачі справи до суду через прокурорів, і рішення суду по-справедливості і закону.

Чи можливе рішення суду по-справедливості і закону в м.Лебедині
А справа ось у чому, 01.11.2014 року літню людину на робочому місці в магазині «Автозапчастини», побив та хотів здійснити крадіжку Оххххх Ігор.
Про цей факти було заявлено в Лебединську поліцію та лікарню.
В лікарні було знято побої (побито лице та зламано ліве ребро) і відповідно за №12014200090000676 від 01.11. 2014 року було відкрито кримінальне впровадження.
Потерпілому довелося декільна тижнів провести у хірургічному відділенні. Історія хвороби знаходиться у кримінальній справі.
Розслідування відбулося і.... чомусь справа затягується та не передається до суду до цього часу.
Слідчі з матеріалами справи звертаються до прокуратури для отримання заключення по справі, але прокурор чомусь повертав справу до опрацювання і так у же два з половиною роки.
Потерпілому уже сімдесят років ... невже він так і не добється передачі справи до суду через прокурорів, і рішення суду по-справедливості і закону.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1803
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170094
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.