Предлагаю оценить выполнение предвыборной программы мэром

Геннадий Минаев - лжец и иуда

ВОЛЯ ГРОМАДИ – ЗАКОН ДЛЯ ВЛАДИ!

Сім принципів Геннадія Мінаєва
для програми духовного та економічного розвитку міста Суми

ШАНОВНА СУМСЬКА ГРОМАДО!

Вам вирішувати, хто буде новим міським головою. Та хто б ним не став, керувати містом повинна громада, а органи влади – лише виконувати її волю. Я пропоную принципи, якими керуюсь у своєму житті, принципи, якими я буду керуватись, якщо ви довірите мені виконувати вашу волю.

1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Не сумчани для влади, а влада для сумчан

У 2006 р. утримання міської влади буде коштувати громаді 11,5 млн грн. Порівняйте: у 2000 р. ця сума складала 2,5 млн грн. Ми стали платити владі за її роботу майже в 5 разів більше. Але чи стала влада працювати на громаду краще? Ми зробимо так, що міська влада буде служити міський громаді, міський голова і чиновники щомісячно публічно звітуватимуть перед громадою за кожну витрачену з бюджету копійку.

2. ЧЕСНІСТЬ

Гроші громади – на користь громаді

Місто має все для нормального розвитку: ТЕЦ, комунальне майно, землю, воду. Але внаслідок нечесності можновладців бюджет щорічно недоотримує понад 50 млн грн. Ми знаємо, що слід зробити, щоб повернути ці кошти громаді.

3. «ЖИТТЯ БЕЗ СМІТТЯ»

Сумській громаді – чисте довкілля

Ми прагнемо жити в чистому, охайному місті. Замість забудови берегів річок і водоймищ – зони відпочинку для сумчан. Замість шкідливих викидів ВАТ «Сумихімпром», ВАТ «Сумське НВО ім. Фрунзе» та інших підприємств – сучасні системи екологічного захисту. Ми повинні дбати про своє здоров’я та здоров’я наших дітей. Економити на цьому – злочин.

4. СПРАВЕДЛИВІСТЬ

Закон і порядок у місті – справа кожного

Сумчани не повинні боятися за своїх дітей, що повертаються зі школи. Кожний сумський правоохоронець має особисто відповідати за безпеку мешканців міста, служити тільки Закону, а не хабарам і кумівству. Ми зробимо так, що не тільки міліція буде з народом, а й народ – з міліцією.

5. «МІЙ ДІМ – МОЯ ФОРТЕЦЯ»

Тепло. Затишно. Зручно

20 млн грн, які громада щорічно витрачає на утримання житлово-комунального господарства міста, проїдаються ЖЕКами та іншими комунальними службами. Це – злочинне марнотратство. ЖКГ потребує системного реформування. За п’ять років ми впровадимо реформу, яка забезпечить сумчанам гідне життя у своїх оселях. Комунальні послуги будуть якісними, а плата за них – обґрунтованою.

6. НЕ БЕРИ ЧУЖОГО

Влада для бізнесу, а не бізнес для влади

Влада звикла існувати за рахунок бізнесу, вимагаючи хабарі, створюючи бюрократичні перешкоди та насилаючи на непокірних безпідставні перевірки. Ми покладемо цьому край. Бізнес і влада будуть рівноправними партнерами, що разом працюють на благо міста.

7. ЦІНУЙМО ЧАС

Тролейбус – не розкіш, а щохвилинна необхідність

Ми маємо програму розвитку громадського транспорту та дорожньої безпеки. Не більш як за 15 хвилин кожний сумчанин зможе дістатися центру міста громадським транспортом. Кінцева мета програми: безпечний дорожній рух, гарні автошляхи, зручне паркування, чисті тротуари.

Ці принципи ми покладемо в основу діяльності міської влади і життя громади. Тільки так ми зможемо вирішити проблеми освіти і медицини, культури і спорту, молоді і соціально незахищених верств населення. Ми забезпечимо поступову (вулиця за вулицею, квартал за кварталом) заміну застарілих комунікацій, а потім – ремонт усіх міських доріг. Спочатку труби – потім асфальт. Спочатку думаємо – потім робимо, а не навпаки, як зараз.

Разом ми створимо програму духовного і економічного розвитку на 2007–2012 роки.

Майбутнє міста – в наших руках!

Гражданин Украины

ст. 190 Уголовного Кодекса : мошенничество- это приобритение права(владения, распоряжения , пользования)  на имущество(коммунальное)  путем обмана или злоупотребления доверием.

Гость

 

 
Цитата:
Спочатку труби – потім асфальт. Спочатку думаємо – потім робимо, а не навпаки, як зараз.

Улица Привокзальная: сначала делаем - потом думаем.Big smile Sad(

Гость

 
Гражданин Украины написал:
Майбутнє міста – в наших руках!

Ну так он же не говорил "в ВАШИХ руках" Big smile

СФ

АА!! Минаве мочат!!  Это черная заказуха!!  Big smile

Barmaley

 
Гость написал:
Предлагаю оценить выполнение предвыборной программы мэром

Нечего оценивать. Ибо выполненно всё с точностью до наооборот.

 
Гость написал:
Ну так он же не говорил "в ВАШИХ руках"

Верно подметил. Однако в 2006 эта программа привела его к власти Wink

Гость

"2006 р. утримання міської влади буде коштувати громаді 11,5 млн грн. Порівняйте: у 2000 р. ця сума складала 2,5 млн грн. Ми стали платити владі за її роботу майже в 5 разів більше."

А скільки зараз отримують людожери з міської влади, думаю не менше 50 бюджетних мільонів та ще й лімузини собі купляють. Коли вже вони всі поздихають на чолі з мером покидьком і сволотою.

без ника..

 
Barmaley написал:
Однако в 2006 эта программа привела его к власти

К власти в 2006 году Минаева привела не программа, в подмена боллетеней, которую ему организовал Медуница. И это все прекрасно знают. Big smile

ЗЫ. Помню искреннее удивление людей, спрашивающих друг у друга после выборов А КТО ТАКОЙ МИНАЕВ?

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170053
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.