Шо за год такой...

У ДТП на Київщині потрапив син голови Сумської ОДА, загинула його 5-річна донька Київ. 26 серпня. УНІАН. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Київській області загинула 5-річна онучка губернатора Сумської області Миколи ЛАВРИКА. Як повідомили УНІАН у ЦГЗ ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося вчора о 20.45 на 74-у кілометрі автодороги Київ-Харків. Як зазначили в ЦГЗ, водій автомобіля МАЗ з напівпричепом здійснював розворот в забороненому місті, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням сина М.ЛАВРИКА Андрія, 1976 р.

У ДТП на Київщині потрапив син голови Сумської ОДА, загинула його 5-річна донька

Київ. 26 серпня. УНІАН. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Київській області загинула 5-річна онучка губернатора Сумської області Миколи ЛАВРИКА.

Як повідомили УНІАН у ЦГЗ ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося вчора о 20.45 на 74-у кілометрі автодороги Київ-Харків.

Як зазначили в ЦГЗ, водій автомобіля МАЗ з напівпричепом здійснював розворот в забороненому місті, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням сина М.ЛАВРИКА Андрія, 1976 р. н., в результаті чого його донька Ганна загинула. Він, його дружина та друга дитина - 2001 р. н. з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до Березанської районної лікарні.

Гость77

На
http://kp.ua/daily/260809/192003/
еще пару часов назад было фото аварии.
Сейчас убрали.
Фото было спереди - машина стоит у правой обочины, передка у машины нет вообще - двигатель в лепешку. На дороге отбойнки между встречными полосами. Не понятно, кто и где там разворачивался.
Странно как то, что фото убрали.
ГАИ уже обвинило во всем водителя грузовика, какая оперативность в проведении "экспертизы" и предъявоения обвинений.
Жаль погибшего ребенка, да и всех пострадавших тоже. Просто ужас.

1234

Стрелочника всегда найдут. Если в этом даже будет виноват и сам мажор

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170301
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.