Про дивака Зелю

Зеленський своїми діями продовжує озадачувати виборців.

Самовпевнений у нас президент.  Він був переконаний, що достатньо йому подивитись в очі Путіну і той зразу погодиться на мир з Україною.  Мабуть, Володимир Олександрович відчуває  у себе здібності Вольфа Месінга чи Кашпіровського.

Добився він бажаної зустрічі з Путіним ціною відводу українських військ з деяких дільниць фронту, кров’ю відібраних у загарбника попереднім головнокомандуючим.

Подивився Зеля у вічі кремлівського вурдалака і разом з легковірним людом, що проголосував за нього на виборах, чекає, що Путін перетвориться на мирну овечку. Але дива не сталося. Вурдалак не тільки не прибрав своїх бандитів з української території, а й почав ще скаженіше гатити з усіх стволів по позиціям наших військ. Щоденно надходять повідомлення про  втрати українців пораненими і вбитими.

А вчора бандитська братія знахабніла до того, що намагалася з боєм захопити дільниці наших військ. Щоправда, наші вояки дали їм гідну відсіч. Бандити запросили припинення вогню, щоб забрати своїх вбитих.

Загинув і наш боєць. Повідомляючи про це у прямому ефірі, Зеленський мовив: «хотів би сказати співчуття нашому одному загиблому бійцю». Жахливий ляп. Висловлюють співчуття рідним і близьким загиблих, а не мерцям. Дальше президент, невідомо кого маючи на увазі, сказав: «розганяють зраду». Можна розганяти зрадників, але важко зрозуміти, що означає «розганяти зраду».

Зеленський міг би сказати про себе: язик мій – ворог мій. Не може він говорити без папірця. На перших порах президенства від нього надходили надруковані тексти, або говорив він щось, сидячи перед монітором з текстом. І це дивно, адже його вважають актором. А актори серйозних театрів запам’ятовують  десятки сторінок тексту.  Так то ж серйозні театри, а не балагани типу «Квартал 95».

«Квартал» Зеленського немало познущався над Віталієм Кличком, який до цицеронів не належить. Але боксеру можна вибачити такий недолік, адже його головний інструмент – кулаки, чого не скажеш про актора, головним інструментом якого є язик.

Вячеслав Киричок
Сьогодні вночі, 22 лютого, диверсійно-розвідувальна група бойовиків знову спробувала прорватися через лінію зіткнення.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Під прикриттям вогню зі стрілецької зброї бойовики намагалися вийти на позиції українських військових поблизу селища Новотошківське Луганської області.

Вячеслав Киричок

Агов, миротворце на білому велосипеді, де ти?

У штабі ООС заявили, що приблизно опівночі між 23 та 24 лютого обстановка на лінії зіткнення на Луганському напрямку знову загострилася. Бойовики стріляли з озброєння, забороненого Мінськими угодами.

«Знаючи, що противник традиційно активізується та здійснює обстріли напередодні або під час певних дат, українські захисники були готові до того, що ворог розпочне «своє святкування» саме 23 лютого», — уточнили в штабі.

Там також повідомили, що перед обстрілом позицій українських військових бойовики завдали вогневих ударів по своїм позиціям, розташованим поблизу житлових будинків окупованого населеного пункту Веселеньке. За даними штабу, це робилося для того, щоб «дискредитувати підрозділи Об’єднаних сил».

Джерело: "Громадське".

 

Йосип Йосипович

"Каждый мнит себя стратегом, видя бой из далека" - читайте Шота Руставелі.

Вам бы , пан Киричок, на місце президента або хоч на хвилину у начальники штабу обєднаних сил. Там би і порозумничали. А хоча би на день до хлопців у окопи... 

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 2093
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169160
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64989
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.