Псевдожурналісти

За останні пару років в українському медіа-просторі з'явилися десятки нових сайтів, на яких вигадані «журналісти» публікують викривальні нібито «факти», наприклад, про корупцію окремих осіб або іншу негативну інформацію про компанії або окремих людей. Часто такі люди і їх інформаційні ресурси працюють в інтересах російських спецслужб, розміщуючи негативну інформацію про українських політиків, чиновників, бізнесменів та відомих особистостей.

"..Начальник департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Олександр Климчук в ефірі програми «Свобода слова» на початку лютого заявив, що СБУ найближчим часом почне блокування сайтів, які запідозрять в підриві національної безпеки країни перед виборами президента

..."
Читаєш в інтернеті інформацію і без задньої думки віриш. Адже джерела начебто як перевірені. А виявляється інтернет - це стічна яма. І ніхто не в силах перешкодити потоку псевдоінформаціі. Ця стаття https://from-ua.com/obzor-pressi/481048-igor-savchuk-i-yaroslav-bondarenko-psevdo-atoshniki-chernie-pr-asi-i-ih-saiti.html  просто збила з ніг.

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.