Претенденти виходять на старт

Президентська виборча кампанія розпочалась

31 грудня розпочалась президентська виборча кампанія.  Вона триватиме до 31 березня 2019 року, коли і відбудуться вибори шостого президента України.

Всі, хто має бажання зайняти крісло голови держави, можуть подавати документи в ЦВК по 5 число лютого. П’ять днів відводиться ЦВК на реєстрацію претендентів. Тільки 9 лютого буде оголошено, хто з них буде занесений до виборчих бюлетенів. І лише після цього претенденти мають право вести передвиборчу агітацію.

А що ми бачимо?  Ляшко, Тимошенко, Бойко наввипередки повідомляють, як вони ощасливлять бідний народ, коли стануть президентами.  Рекламні щити, газети, віртуальні ресурси, телебачення, радіо – використовують все, щоб подати себе в найліпшому вигляді. Ніякої відповідальності за таке порушення виборчого закону не передбачено.

Зеленський разом з рідним телеканалом «1+1» навіть зухвало посунули у часі привітання президента Порошенко з Новим роком. Коли інші телеканали передавали це привітання, Зеленський виступив на «1+1» з оголошенням, що він іде в президенти. Що поробиш, блазням все дозволено.

Очікується, що кандидатів у президенти може бути більше  двох десятків. Бажано, щоб їх набралось сотні дві. Адже кандидат повинен внести заставу в розмірі 2,5 мільйона гривень. Ця сума повертається або в разі перемоги на виборах, або в разі виходу в другий тур. Всім іншим учасникам виборів гроші не повертаються, вони йдуть до державного бюджету України.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170053
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.