Звільняти за лайк Мінаєву та Капєтану Лінєйці!

Долистав до кінця списку: 638 осіб. Спитав у Антоніни Іванівни Кохан: "А скільки у нас людей працює загалом?" – Антоніна Іванівна злегка засоромилась і відповіла: "З Вами, Олександре Миколайовичу, 639".

Олександр Миколайович™ Лисенко читав документ про позбавлення премії працівникам апарату й управлінь міськвиконкому за лайки, що вони ставлять на фейсбукових сторінках Генадія Михайловича™ Мінаєва та Капітана Лінєйки. Долистав до кінця списку: 638 осіб. Спитав у Антоніни Іванівни Кохан: "А скільки у нас людей працює загалом?" – Антоніна Іванівна злегка засоромилась і відповіла: "З Вами, Олександре Миколайовичу, 639". "Нічого, наступного разу будемо за лайки звільняти. За статтею!" – грізно подумав Олександр Миколайович™ і полегшено зітхнув.

http://www.0542.ua/news/887109

Ця історія на фейсбуці: https://www.facebook.com/capetan.lineyka.group/posts/1009128302433079

Петренко Микола

Знаю только одного человека, называющего Лысенка - Линейкой . Этот человек то в интернете - то в неврологии, то в интернете - то ....

Однако хорошо что нашел таки себя ! Хотя бы в блоге.

Капетан Линейка

Лінєйкою законно обраного мера звуть вже багато хто ще, крім Геннадія Михайловича™. І, як на мене, то є немала честь - носити таке ім’я.

Литвиненко Виктория

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 2104
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170299
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.