Два кандидати на мера від однієї Батьківщини

"Ми, Саша, тут посовєщалісь і прінялі рєшеніє, што пойдьот єщьо і Таня". На німе питання Олександра Миколайовича™ - бо говорити він не міг суто фізично – Петро Михайлович™, його розуміючи, одразу заспокійливо додав: "Понятноє дєло, от БЮТа". Олександр Миколайович™ нарешті зміг видихнути. Гученко, між тим, продовжував: "Должна бить здоровая конкурєнция, понімаєш?

Петро Михайлович™ Гученко, колишній секретар міськвиконкому від Батьківщини і батько нинішньої секретарки міськвиконкому від тієї ж самої Батьківщини – Тетяни Петрівни™ Гончаренко, разом з Анатолієм Олександровичем™ Єпіфановим, колишнім мером, потім головою обладміністрації, потім ректором Банківської академії, а нині – простим депутатом облради – зайшли до приймальні Олександра Миколайовича™ Лисенка і, оскільки між приймальнєю та кабінетом не було жодних дверей, негайно опинились і в кабінеті. Олександр Миколайович терміново відпустив якихось своїх підлеглих, вочевидь смертельно втомлених змістовною бесідою зі своїм шефом, та закрив двері на ключ. Двері до приймальні, зрозуміло.

Петро Михайлович™ був напрочуд веселим : "У нас для тєбя, Саша, сюрпріз!". Олександр Миколайович™ з недовірою дивився на обох. Анатолій Олександрович™ гучно дихав: вочевидь, він вже прийняв якусь немалу частину своєї добової дози, або був у передчутті від близькості прийняття тієї дози. "Ми, Саша, тут посовєщалісь і прінялі рєшеніє, што пойдьот єщьо і Таня". На німе питання Олександра Миколайовича™ - бо говорити він не міг суто фізично – Петро Михайлович™, його розуміючи, одразу заспокійливо додав: "Понятноє дєло, от БЮТа". Олександр Миколайович™ нарешті зміг видихнути. Гученко, між тим, продовжував: "Должна бить здоровая конкурєнция, понімаєш? Моя Танька – сам знаєш – чєловєк волєвой і політік сільний. Рєйтінг у Батьківщини огромний. Поетому ви должни оба вийті во второй тур".

Нарешті Олександр Миколайович™ зміг прочистити горлянку і не своїм голосом спитав: "А якщо вона переможе? " Тут вже якимись дивними звуками, з бульканням та присвистом, розреготався Анатолій Олександрович™: "Вона переможе – а ти не воруй!". Дідугани раптово піднялися, поручкались з хазяїном кабінету, вже в отворі колишніх дверей Петро Михайлович™ підбадьорив: "Помніш олімпійській прінціп: главноє нє побєда? Так вот - главноє, Саша, участіє!"

Ця історія у фейсбуці: https://www.facebook.com/capetan.lineyka.group/posts/1007968299215746

Капетан Линейка

Як не неймовірно, але це правда!

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 2052
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169160
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64989
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.