Те що зробили з КМДА можна порівняти тільки з війною

.
Те що зробили з КМДА, можна порівняти тільки з війною
З київської мерії протестувальники з «Євромайдану» зробили конюшню, в яку гидко зайти. У цьому приміщені зігріваються і харчуються мітингувальники, але у яких умовах це відбувається, уявити важко, - сморід, бруд, зіпсоване майно… Складається враження, що потрапив не в державну адміністративну будівлю в центрі столиці України, а на ферму в селі, на якій давно не прибирали.
За свідченнями очевидців, в середині будівлі щоночі представники ВО «Свободи» проводять тренування для мітингувальників з тактико-силової протидії співробітникам органів внутрішніх справ у разі можливого штурму ними приміщення адміністрації. Також залишається забарикадованим другий поверх будівлі. Частина представників ВО «Свобода», які охороняють КМДА, споряджені бронежилетами та озброєні металевими кийками. У вечірній час «свободівці» збираються у групи по 8-10 осіб та проводять рейди прилеглою до Бессарабської площі територією, регулярно тероризуючи киян та гостей столиці.
За усіма канонами, мирні люди не будують барикад посеред столиці і не відкривають двері до чужих приміщень без ключів. Загалом, увесь терор і бруд під проводом «Свободи» можна порівняти хіба що із методами НСДАП часів «дикоростучого» Гітлера у Німеччині 20-45 років минулого століття.
Шостка

Вот уж во истину-ГЛАС НАРОДА

Шостка

123

К сведению протестующих

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170053
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.