Сумська «Батьківщина» оголосила війну «Свободі» через долю дітей з табору «Коловрат»

анонс

Сумська «Батьківщина» оголосила війну «Свободі» через долю дітей з табору «Коловрат»

Депутатська фракція «Батьківщина» Сумської районної ради звернулась із депутатським запитом до Сумського РВ УМВС України в Сумській області, прокурора Сумського району, начальника Сумського районного відділу СБУ та голови Сумського району з вимогою негайно перевірити законність перебування неповнолітніх віком від 6 до 18 років у наметовому таборі «Коловрат», організованого ВМГО «Український націоналістичний конгрес» під патронатом ВО «Свобода».

Депутатів стривожила інформація і фотоматеріали, розміщені у соцмережах та Інтернет-ресурсах, які наглядно демонструють методи виховання у цьому таборі.

«Батьківщина»   просить силові органи та районну владу провести відповідні перевірки «… в зв’язку з інформацією щодо знаходження на території так званого дитячого наметового табору «Коловрат» холодної та пневматичної зброї, яка сама по собі є джерелом підвищеної небезпеки, проведення організаторами дитячого табору комплексу заходів щодо негативного психологічного впливу на свідомість підлітків, відсутність у колективі табору фахових педагогів, психологів, належного збалансованого харчування».

Під документом підписалися 12 депутатів на чолі із заступником голови Сумської обласної парторганізації «Батьківщина» Володимиром Балицьким. Усі фракції   Сумської районної ради – «Фронт змін», Партія регіонів, КПУ - підтримали запит «Батьківщини». С

екретар президії фракції «Батьківщина» Сумської райради переконаний, що подібні методи не мають нічого спільного з традиціями виховання патріотів Сумщини. Це не що інше, як нав’язування фашистської ідеології. Адже Сумська область опозиційна, більшість виборців підтримують «Батьківщину», але націоналістична ідеологія їм чужа.

Тож депутати вважають своїм обов’язком припинити намагання українських націоналістів згубно впливати на дитячу психіку.

http://xpress.sumy.ua/news/politics/5695

А ведь по СУТИ все правильно, имеенно БЮТ наехало на Медуницу и Свободовцев. ЛЫСЕНКО РУЛИТ!!!!!!!!

без ника..

Не понял, почему то написано что гость тему создал, а не я. Вообщем я тему создал. Сабж.

Хотя весь прикол в том, что если кто смотрел документ на сайте, то Куприенко и по сей день ОФИЦИАЛЬНО член БЮТ, более того, какой то маленький босс в райсовете. Помниться Лысенко его клеймил позором и божился, что БЮТ исключил всех ренегатов.

Хотя то, что Лысенко в очередной раз соврамши, для меня не секрет. Та еще помаранчевая мразь.

чилавек

нет. он не член партии, а член фракции в райсовете. А исключить его может только сама фракция.

Арійські зорі над українським хутором

Ну так уже й "сумська "Батьківщина". Не треба ж так узагальнювати. Правильно: група Волкова у "Батьківщині".

без ника..

 
нет. он не член партии, а член фракции в райсовете. А исключить его может только сама фракция.

Более тупой отмазки я еще не слышал.  Party

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1841
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170096
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.