Чому в Україні так імпєрськім душком завіяло!

«Просвітлений шлях» до соціальної справедливості очима пересічного російськомовного українця

         Буремні реалії останніх років такої довгожданої для «маленького українця» незалежності та становлення в наших краях підвалин (інституцій) громадської толерантності постійно підказують мені не вірити у спокій та з прихованою тривогою чекати нових «інформаційних цукерок» від маргінальних репрезентантів «Руського Міра».

Цікавим моментом літньої днини для мене як пересічного громадянина України, який, згідно соціологічних опитувань презентується мешканцем типового аграрного селища, є сталі вояжі до держави «гонімих Властью» нашого сусіди, який так любить називати себе просто «Великий брат», новообретьонних борців за т.зв. права «чесного російського трудового народу» в пошуках «правди».

Періоди «просвітління» нових «коричневих Месій» з так «коханого» ФСБ руху «Движение против нелегальной иммиграции»(ДПНИ) нагадують цикли місячного руху, хоча сама їх системність має за мету піднімати хвилі брудного компромату чи його жалкої подоби на світ Божий.

Чорні піарники розтрощеного імперською машиною «ДПНИ», найняті різного роду «Общеросссийскими фронтами» та їх олігархічними «гаманцями», проявили чудеса швидкої услужливої мімікрії та підняли з попелу 1993 року шовіністичну структуру «Русские».

Всіляко розуміючи свою повну безпорадність під громадським тиском федеральних етнічних об’єднань та гуманістично орієнтованої російської інтелігенції та свій “послєдній шанс” в особі «Руського Міра», взялися  до відкритого перенесення власної діяльності до України.

Свідомо говорячи про нагальну потребу єднання російськомовного населення України, «Русские» як залищки знедержавлених маргіналів намагаються свідомо «забити» у свідомості українців ідеї «руського преимущества», фальшувати факти процесу творення української державності та компрометації її основних дійових осіб.

Останнім часом багато українців подорожуючи на східним та південним краям нашої прекрасної і тихої України однозначно мимоволі звертають увагу на яскраві написи «Я – русский!», відверто дисонуючі на фоні синьо-жовтих прапорів та соняшникових полів Батьківщини.

Молоді хлопці з однойменною пов’язкою та тугою пачкою імпєрських «нафтових доларів» в кишені агресивно чіпляються до перехожих  та пропонують «прийняти» свою Істину на основі методи зомбування за методикою П.Глоба. Людини зніяковіло кидалися в різні боки та робили відомі всім певні жести. На запитання, в чому з суть вашої ідеології, вони мене злісно відштовхнули та промовили «Не мєшай работать на благо Вєлікой России!».

Метою даної “візантійщини” є прагнення прищеплення нащадкам славних українських козацьких звитяжних родів комплексу «расової неповноцінності та другосортності» та їх приниження для відновлення України як Окраїни, частини імперського СРСР.

Проте, незважаючи на вказані дискредитаційні акції, ми можемо сміливо сказати, що саме завдяки нашій толерантності, гостинності, ми має право вільно вибирати віросповідання, мати власний світогляд, знати правду тяжкої історії нашого народу та жити за європейськими цінностями, а не вірити в примарні ідеї «Руського Міра».

Гость

Не смешите людей, в России быть русским очень опасно.

Гость

 А кому там неопасно????

Гость

Токо землячествам, при убийстве русского, землячество отмазывает убийцу.

Гость

Весь вопрос в том, что ихние недоноски "Русские" лезут в Украину, да так лезут, что все трещит. Но только там ФСБ не чета нашему ..., валит их не по-детски.

Белов обгадился с ДПНИ, получил поджопки от любимой Единой Росии и снова хочет деньг, только от укринаской Единой

Гость

На мою думку прихвостни Імперії не мають права на життя у вільній країні, їм би взагалі заборонити вїзд до України чи прикопувати в районі Суджі. Даеш для "Русских" "Беломорканал" на чолі з Путіним. Аллах акбар

Гость

чуваки, да о чем базар "Москаль и в Африке москаль".

Гость

Хай  тільки прийдуть "Руські" МИ їх ЗРАЗУ ПОКУЧАЄМО. Слава Україні.

Гость

Ви б хочь українською мовою захищалися від "москалів". А то пишете російською або українською з помилками, а лізете  в українські патріоти.

Гость

Так така ж говирка їм більш зрозуміла

Гость

...Да пашли вы все! "Русские" скоро придут у вам наваляют

Гость

Стаття цікава, але нагружена сарказмом.

Гость

Статья с позиции меня как активиста Русской общины Сумщины соотвествует действительности хотя автор реально немного перебирает. Но вже лучше так. чем эти подонки в стране. Надо повышать потиткорректность и создавать массовую русскую партию

Yo chupo las cabras

Схаменіться, українці!

Кацапня - не жарти!

Нехай пройде це нашестя,

Бо ми того варті!

Дихайте Вітчизною, 

Прокидайтесь з нею.

Нажаль, вже не помиримось

З "сусідкою" своєю.

І плекайте нашу неньку, 

українці-браття!

Кохайтеся, любі друзі, 

Бо ми того варті!!!

Патрийот

Так звучит лучше:

Живу, тружусь и полон воли к жизни!

Есть у меня друзья, я в мире не один!

Я русский человек, я сын социализма!

Советского Союза гражданин!

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170049
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.