На Сумщині шукають кандидатів в обласну молодіжну раду

Управління молоді та спорту Сумської ОДА повідомляє, що продовжує розвивати та створювати механізми участі та залученості громадськості у розвиток напрямків молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

Разом з молоддю прийнято рішення створення обласної молодіжної ради (далі – ОМР). Перший крок – ми маємо зібрати ініціативну групу (далі – ІГ), яка б зайнялася організаційно-підготовчою роботою. Наголосимо на тому, що ІГ - це ще не ОМР, це ті люди, які здійснюватимуть організаційно-підготовчу роботу (публікуватимуть оголошення, плануватимуть установчі збори, збиратимуть та перевірятимуть заявки тощо). За кількісним складом ІГ не повинна бути занадто великою, орієнтовно 9-11 осіб з урахування фахівців управління молоді та спорту СОДА (2-3 особи). Якщо Ви маєте бажання увійти до її складу – заповнюйте до 30.07.2020 анкету за посиланням: https://forms.gle/d3qp7hpC8pm2cXVU6.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170060
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.