Більше 100 млн. грн. отримають роботодавці Сумщини через коронавірус

На Сумщині підприємства різної форми власності можуть отримати більше 100 млн. грн. компенсації по частковому безробіттю.

Набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабміном з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фінансова допомога призначена представникам малого та середнього бізнесу з розрахунку двох третин тарифної ставки, встановленої працівникові, але не більше розміру мінімальної зарплати (4723 грн.).

Як отримати таку допомогу? Це регламентується Порядком, з яким можна ознайомитися на сайті ДСЗ  www.dcz.gov.ua  у рубриці «Роботодавцям», розділі «Допомога по частковому безробіттю на період карантину».

Допомога може виплачуватися протягом максимального терміну - 6 місяців. Роботодавець щомісяця надаватиме списки, скільки людей були в стані часткового безробіття і скільки коштів повинна переказати служба зайнятості. 

За більш детальною інформацією звертайтесь до центрів зайнятості та філій Сумського обласного центру зайнятості.

У ці дні до служби зайнятості звертається все більше роботодавців щодо компенсації по частковому безробіттю.

 

 

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 904
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169914
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64986
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.