компьютер

компьютер

За сколько можно купить хороший компьютер?

absolute

В "А-Техно" https://a-techno.com.ua/ компьютерная техника по низким ценам сейчас продается, так что вполне можно купить компьютера себе за небольшую сумму. выбор у них большой.

deram32

не верю

Анна Гацкая

Можно купить хороший ноутбук за 30 тыс ,  зайдите на TTS ресурс ,они помогут в установке необходимого оборудования

Петро Жбанко

 
Можно купить хороший ноутбук за 30 тыс ,  зайдите на TTS ресурс ,они помогут в установке необходимого оборудования

30 тис - це невелика сума? А що ж для вас велика сума? Я думав, що коли людина шукає бюджетний варіант ноутбука, то це в межах 7 - 10 тис. А за тридцять це вже ігрові ноутбуки, розкіш.

Альона Студенкова

 
30 тис - це невелика сума? А що ж для вас велика сума? Я думав, що коли людина шукає бюджетний варіант ноутбука, то це в межах 7 - 10 тис. А за тридцять це вже ігрові ноутбуки, розкіш. AlyonaS

Вибір ноутбука залежитьвід того, як ми збираємося його використовувати. Я собі купувала для навчання, іноді посидіти в Інтернеті, послухати музику чи подивитися кіно. Тобто для простих завдань, тому не шукала дорогого. На Розетці я купила  https://rozetka.com.ua/lenovo_80xr00pyra/p19114186/  Леново за 7,5 тисяч. В суму ввійшла і доставка, і сумка для ноута. До речі, там зараз акція,то можна і дешевше купити.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 1468
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170237
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64984
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.