«Сушия» відкрила новий ресторан в Києві

У п'ятницю, 16 червня, мережа ресторанів японської кухні «Сушия» поповнилася новим закладом в столиці України. Це 39-й ресторан мережі в Україні та 21-й в Києві.

У п'ятницю, 16 червня, мережа ресторанів японської кухні «Сушия» поповнилася новим закладом в столиці України. Це 39-й ресторан мережі в Україні та 21-й в Києві.

Новий ресторан «Сушия» розташований в ТЦ ACADEM-CITY за адресою проспект Академіка Палладіна 16/39. Заклад має концептуально новий дизайн: інтер'єр, в якому використовуються еко-матеріали, виконаний в більш м'яких тонах, але з використанням традиційних для «Сушия» елементів. Ресторан умовно поділений на три зони – загальний зал, літній майданчик і дитяча кімната.

В день відкриття сушисти проводили майстер-класи для гостей з приготування ролів – Філадельфії з тунцем в жовтому рисі та Каліфорнії в ікрі, – які згодом можна було продегустувати під ритмічний DJ-сет. У святковому заході брали участь як дорослі, так і юні кулінари.

З моменту відкриття і до 31 липня всі гості, які замовили будь-який набір ролів, отримують комплімент від закладу – дві порції лимонаду на вибір (класичного з м'ятою або імбирного). На честь відкриття діє акція і на службу доставки – при замовленні від 299 грн до кінця поточного місяця можна отримати комплімент від закладу – рол Філадельфія з креветкою.

«Відкриття нового ресторану є логічним продовженням стратегії розвитку мережі в столиці, – зазначив генеральний директор мережі «Сушия» Антон Ходисько. – Ми намагаємося рівномірно розвивати мережу по всьому місту, щоб гості в кожному куточку Києва могли без труднощів знайти «Сушия». Тепер в Святошинському районі ви можете відвідати вже знайомий ресторан на проспекті Леся Курбаса або новий на проспекті Академіка Палладіна. Ми впевнені, що наш ресторан гармонійно доповнить інфраструктуру торгового центру ACADEM-CITY і зробить дозвілля відвідувачів ще більш комфортним і смачним. Також, за рахунок даного ресторану, ми розширюємо географію нашої служби доставки: тепер замовлення в сусідні міста – Бучу та Ірпінь – будуть виконуватися набагато швидше».

Про компанію «Сушия»:

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована у 2006 році і складається з 39 ресторанів у 13 містах України – Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Полтаві, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця обслуговує понад 350 000 гостей, має власну службу доставки «Точна доставка».

Докладна інформація про мережу ресторанів «Сушия» www.sushiya.ua

Прес-служба «Сушия»:

Тел./факс: (044) 451-85-13

E-mail: office@msgpr.com.ua

Роман Алиев

А это не то заведение, в котором много киевлян отравились?

Как по мне, так лучше, если очень любишь суши, научиться их готовить самому и делать дома. Так будешь всегда уверен в том, что продукты все свежие и домочадцы не отравятся.

Малеева

Да нет, это совершенно другой ресторан, называется "Евразия" - там было массовое отравление киевлян. Там просто руководство заведения не добросовестно отнеслось к контролю за санитарным состоянием и самого заведения, и у повара, который эти суши готовил, санстанция обнаружила сальмонеллу. А по ресторанам "СушиЯ" везде только положительные отзывы.

Аня Степанова

 
Как по мне, так лучше, если очень любишь суши, научиться их готовить самому и делать дома. Так будешь всегда уверен в том, что продукты все свежие и домочадцы не отравятся.

Ой, пробовала я дома готовить по видеоуроку из интернета - только продукты перевела, а они, кстати, совсем не дешёвые. Листы нори не размякли до нужной консистенции, а рис развалился, не хотел держаться в кучке, как положено - получились не суши, а пародия. Муж посмеялся над моими потугами, но, правда, поел их - деваться-то некуда.

Лера Грабовская

 
Как по мне, так лучше, если очень любишь суши, научиться их готовить самому и делать дома.

Согласна, научиться можно всему. Но... не всегда есть время и не всегда получается традиционное блюдо. У меня, например, в этом году день рождения был в будний день, на работе выходной брать не принято, времени на готовку нет. Посоветовались с мужем и в ресторане "СушиЯ" через сервис https://sumy.eda.ua/sushi заказали набор суши "Коктейль сет" на праздничный ужин. В наборе почти килограмм веса, на 2 семейные пары хватило с головой. Посчитали после дня рождения, что так ещё и выгоднее стол накрывать, чем самой готовить - доставка бесплатная и именинникам скидка от заведения полагается. 

Павлина, Чернова

класно

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169173
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64991
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.