Новина.Голові Липоводолинської РДА вручено протокол про адміністративне правопорушення, яке може бути пов’язане з корупційними д

новина

Голові Липоводолинської РДА вручено протокол про адміністративне правопорушення, яке може бути пов’язане з корупційними діями

24.02.17 року, стало відомо, що Голові Липоводолинської РДА Давиденко Віталію Станіславовичу, вручено протокол про адміністративне правопорушення яке може бути повязане з корупційними діями. В е-декларації чесний чиновник “забув” вказати наявність власного приватного бізнесу та доходи від нього.

У Липоводолинському районному суді Сумської області розглядається адміністративна справа за статтею 172-4 КпАП. Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Якщо буде встановлено ознаки невідповідності - матеріали передадуться до НАБУ, де за наслідками таких дій Голови Липоводолинської РДА Давиденко Віталія Станіславовича, може бути порушене кримінальне провадження за ст.366-1 Кримінального кодексу України "декларування недостовірної інформації". Покаранням за даний злочин може бути не тільки штраф — до 51 тис. грн, але й позбавлення волі до двох років, а також заборона обіймати певні посади до трьох років.

Нагадаємо, що контроль і перевірку е-декларацій здійснює Нацагентство з питань запобігання коррупціі — НАБУ. В зокрема, контролює своєчасність подання декларації, правильність і повноту заповнення, перевіряє достовірність відомостей у декларації, точність оцінки задекларованих активів.

У свою чергу, розслідування правопорушень, пов'язаних з декларування недостовірної інформації та незаконним збагаченням вищих посадових осіб, покладається на детективів НАБУ.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin

Зарегистрированных 2
Гостей 1018
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170224
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64983
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.