Настоящие ЖУРНАЛИСТЫ, а не ЖУРНАЛЮГИ

Журналисты и Журналюги

Як відомо, на початку грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспонденти Сергій Лефтер і Ярослав Тракало. Крім того, сьогодні також стало відомо, що "з ідейних причин" журналісти звільняються також з каналів Business та "112".

Джерело:    ZAXID.NET

Наложий

ПОЛОЖІЙ, ВІДНОШЕННЯ ДО МАЙДАНУ

Проведення майданів, масштабних заходів і кольорових революцій – річ не дешева, клопітна і затратна. Треба знайти заколотників-підбурювачів, які за гроші і "маму рідну продадуть".

Згадайте, які у 2004 році на помаранчевому майдані гроші "заробляли", "активістам" і кварти, і "чорний" нал, ось правда простим мітингувальниками як завжди – "кукіш з маслом" та обіцянки кращого життя, "чисті руки" та "лікарні майбутнього.

Американські кукловоди, як тоді, так і зазараз, коштів не жалкують, нав’язують свою демократію усюди через таких як Катерина Ющенко. Між іншим ця розвідниця (або офіційна дружина Ющенка, кому як краще) після виконання завдання вже повернулась до Штатів і мабуть не з пустими кишенями, а руки звісно з совістю так і залишились "чистими".

От і Євген Положій, славнозвісний поет-письменник, відомий журналіст і сим патик "американської політики", нещодавно повернувся з м.Києва, отримавши від іноземних "братів" з самої "демократичної країни" настанови та чималі гроші для підтримання і роздмухування хвилі протестів в Україні. Їм це вигідно на всі 100%, бо стабільність в Україні явно не входить в стратегічні плани "американських яструбов".

Тільки не зовсім того вони вибрали.

Положій, імітуючи палку підтримку ідей "майдану" та активну боротьбу за відміну скандальнозвісних законів, прийнятих ВРУ 16 січня п.р., в цілях економії отриманих коштів залучив до лав протестувальників майже весь колектив "Панорами" та домовився з опозиціонерами про підтримку протестної діяльності представників "четвердої влади" на Сумщині.

При цьому, доцільність проведення протестних заходів "оракул місцевого розливу" Є. Положій пояснив виключно необхідністю відстоювання прав і свобод журналістів, скромно (дуже скромний пан Євген) не говорячи про те, що він особисто бореться далеко не безкоштовно.

Але, звісно, що тут скажеш, йому ж бідолашному і будинок треба добудовувати, і діточок піднімати, і у вільний від боротьби час, по "закордонам клятим" подорожувати.

Суть одна - забрав Положій гроші собі, а журналісти, в першу чергу його газети, і так звикли працювати "за копеешные гонорары", і безкоштовно поборються. Головне ж ідея.

І на останок коротенький але повчальний анекдот:

"Євген Положій – чесний революціонер і журналіст"

L

У Положия наверное самый шикарный дом в Сумах ?
І діточок ніхто крім нього не піднімає ? Так ?
Ну а за кордон тільки він іздить - всі інші - невиіздні !

Гoсть

«Мирні» демонстранти в Сумах почали погрожувати журналістам

Вот она свобода слова по украински:

http://regionews.sumy.ua/node/26457

Гость Про все

 
«Мирні» демонстранти в Сумах почали погрожувати журналістам

А чого у цьому тексті не взяли у лапки й слово демонстранти? Чого взагалі не викликали міліцію для встановлення осіб? Гговорити про те, що нібито журналістам погрожують саме демонстранти є безпідставним наразі і сприймається це на тлі безчиств проти представників ЗМІ, що масово зафіксовано  саме збоку правоохоронців, нічим іншим як провокацією  назвати не можна.  

AWASS

Журналист - Идеолог общества, помогающий ему двигаться в прекрасное далеко, а журналюга - провокатор, хапающий бабло на дутых сенсациях, которые вводят общество в ступор. А теперь через эту формулировку посмотрите на наши СМИ и сразу все станет на свои места

VOX POPULI

Канал "112" против "Громадське ТВ" кто кого.  Канал "112" (типа НЕЗАВИСИМЫЙ) - самая дорогая аппаратура, новомодная баГАтая студия, и "типа рейтинговые" ведущие - И ШО ??? Канал "Громадське ТВ" - ни дорогой аппаратуры, студия, чуть лучше чем у сумского ртс =))), а рейтинги дают такие, что многие "рейтинговые" укр. кАНАЛЫ позавидуют. =))) куда там каналу бизнессс =))) .. УЧИТЕСЬ ртс и академ тв...=)))) Smile

VOX POPULI

"AWASS ...а журналюга - провокатор, хапающий бабло на дутых сенсациях, которые вводят общество в ступор... " да-да, вот посмотрите на сумские сми...=)))) сплошные ЖУРНАЛЮГИ...=)))

Deflepard

Чергова провокація Положіяhttp://www.gorod.sumy.ua/blogs/Freelancer_Sumy_1734.html

На офіційному сайті газети "Панорама" оприлюднене звернення до сумської громади письменника і журналіста Є.Положія, в якому той, фактично, звинувачує владу в організації переслідування його та його сім'ї за участь у акціях протесту сумського "євромайдану".
При цьому, оприлюднення вказаного звернення співпадає із зникненням Є.Положія із орбіти сумського інформаційного простору. На його офіційній сторінці у facebook взагалі відсутні повідомлення, які раніше публікувались Є.Положієм щогодинно. Це ж треба так заховатись, що навіть доступу до інтернету немає.
Але Євген Положій окрім провокаційних статей відомий різними провокаційними витівками та провокаціями, особливо у той момент коли є слушна нагода пропіаритись.
В цьому контексті спадають на згадку декілька випадків його спланованих та неймовірно розпіарених вибриків для ескалації ситуації в регіоні під час минулих виборчих кампаній. Це "фірмовий" стиль Положія. Євген майстер дезінформації.
Те що Положій пише про те, що на нього хтось тисне без всякої конкретики – це мильний пузир, "чорний піар", або зараз модно казати – ПРОВОКАЦІЯ.
Цілком ймовірно, що майстер модного жанру "Провокація" Є. Положій сидить в даний час десь на теплій дачі, попиває коньяк та насолоджується своїм "брехливим" піар-творінням.
Проте необхідно підкреслити – зараз не час для введення людей в оману. Україна дещо схожа на бомбу призупиненої дії.
А Положій ходить навколо неї та бавиться з сірниками!
Дивним чином демарш Положія співпав співпала з акцією протесту журналістів біля приміщення ВР України в м. Київ 28.01.2014 р. проти перешкоджання владних структур українським мас-медіа в виконання покладених на них обов’язків.
Пан Євген мабуть пригадав славні часи співпраці з міським головою Володимиром Омельченком, в ході якого він отримував фінансові дивіденди за інформаційну підтримку останнього і про що він соромливо замовчує.
Дай Бог терпіння дружині та близьким Є. Положія, які мимоволі втягнуті у капризні пар-кампанії цього відомого журналіста.
Пройде час і всі Сумчани зрозуміють, що Євген Положій, майстер журналістської справи, зовсім не герой нашого часу, а звичайнісінький провокатор, який бавиться з почуттями і переконаннями людей, серед яких журналісти його видання та члени родини!

Гость L

ТЕКСТ - УНИВЕРСАЛЬНЫЙ : ЕСЛИ ПОМЕНЯТЬ Фамилию ПОЛОЖИЙ на минаев !

Гость 55

Я прочитал ваш ник как ДЕФЛОРАТОР ? Это правильно ?

так к слову

Ого как активизировались виртуальные титушки!! Что, завтра-послезавтра зарплату обещали?

так к слову

Нет! Дефлорируемый!

AWASS

 
Ого как активизировались виртуальные титушки!! Что, завтра-послезавтра зарплату обещали?

Знаешь, о чем поешь. Так чего зависть съедает?

так к слову

Не, не знаю,- потому и спрашиваю.  Напрягите умишко и поймете смысл вопроса. А ваш ответ я расцениваю как ответ одного из виртутитушки. Поздравляю. Одно нашлось и смердит.

AWASS

 
Поздравляю. Одно нашлось и смердит.

Я, на этом форуме уже лет 10 разговариваю, а вот СМЕРДЯЩИЕ и других своим говном желают обмазать. Тебе что легче, когда ты кому то говно подкладываешь? 

VOX POPULI

awass! в тебе столько же ГЛУПОСТИ, сколько ЗВЕЗД на НЕБЕ... Smile

AWASS

 
awass! в тебе столько же ГЛУПОСТИ, сколько ЗВЕЗД на НЕБЕ...

А я разве когда говорил, что то обратное? Я НА ЭТОМ ФОРУМЕ СЕБЯ КОРРПЕКТИРУЮ, а ты что делаешь?

VOX POPULI

Самокритичная...=))) Big smile :bigsmile: Big smile :bigsmile: Big smile :bigsmile: Big smile :bigsmile: Big smile :bigsmile:

так к слову

А чего это вы ко всем на "ты"? Титушка проглядывает? Лакмус, так сказать. Не надо нервничать. Работайте спокойно. Мы все все понимаем. Кто как умеет, тот так и зарабатывает, насколтко, правда, совесть позволяет. Никто не мерится годами, проведенными на форуме этой газеты. От количества постов глупость не перестает быть глупостью. Не все обязаны восхищаться вашим словоблудием. А уж когда переходите на свою почву (говно и тд), вам и равных нет. 

AWASS

 
А чего это вы ко всем на "ты"? Титушка проглядывает? Лакмус, так сказать. Не надо нервничать. Работайте спокойно. Мы все все понимаем. Кто как умеет, тот так и зарабатывает, насколтко, правда, совесть позволяет. Никто не мерится годами, проведенными на форуме этой газеты. От количества постов глупость не перестает быть глупостью. Не все обязаны восхищаться вашим словоблудием. А уж когда переходите на свою почву (говно и тд), вам и равных нет. 

Ты, это НОРМАЛЬНАЯ форма ОБЩЕНИЯ "ЗРИ В КОРЕНЬ", но если не зришь, то  я титушка. Хотя титушок кто придумал, не такие ли люди, которые и меня к ним отправили? Если бы ты понял СЕБЯ, тогда ВОПРОС о понимании меня не зависал бы в твоих вопросах. Непонимание других ведет к неверию в себя, тогда откуда может взяться ДОВЕРИЕ??? Мне жаль тебя, ОСКОЛОК НЕДОВОЛЬСТВА    Sad

VOX POPULI
 Мне жаль тебя, ОСКОЛОК НЕДОВОЛЬСТВА    Sad 

AWASS а мне жалко тебя, УЩЕРБНЫЙ ТЫ ИНДИВИД. =)

VOX POPULI

AWASS ты почитай сколько ты вызываешь НЕГОТИВА. Задумайся, если есть чем. Tongue

AWASS

 
AWASS ты почитай сколько ты вызываешь НЕГОТИВА. Задумайся, если есть чем

Придурок, если бы ты понимал, что каждый из ЖИВУЩИХ находится на разных ступенях своего развития, тогда бы одной гребенкой всех не греб. Я прекрасно понимаю вас, но вам меня не дано понять, так как еще НЕДОРАЗВИТЫ. Да, я это говорю ГРУБО, но для вас хамство - родной язык. Придурки, извините меня, если ума у вас хватит    Tongue

VOX POPULI

AWASS из того что ты пишешь, можно сделать вывод - ТЫ это яркий представитель САМОЙ НИЗШЕЙ ФОРМЫ РАЗВИТИЯ ЧЕЛОВЕКА, "КОСЯЩЕЙ" под Высокодуховного, Морального, Добродушного ЧЕЛОВЕКА. Ты точно очень далек от понятия "Вселенной" и "Вселенской Силы". Ты не развиваешся, а полностью ДЕГРАДИРУЕШЬ, и это ФАКТ. Причем с кучей личностных комплексов. Диагноз на лицо. Wink

Гость 55

Авасс !
Вы написали : " на этом форуме я себя коррпектирую " - что означает это слово ? Вы дефлорируемый ?

ПЫ.СЫ. После стольких " комплиментов " в ваш адрес - я бы прекратил умничать

Гость L

ТАК К СЛОВУ
Это я " виртуальные титушки "?
Я пишу исключительно от себя . Откуда такой вывод ?

VOX POPULI

AWAS - псих. портрет - инфантильная девушка лет 24 , с  сильно завышеной самооценкой и кучей внутренних комплексов. (возможно я и ошибаюсь), но такой портрет можно составить, если прочитать все статьи и коментарии данного субъекта. Smile :) Smile

P.S. без обид...

AWASS

 
AWASS из того что ты пишешь, можно сделать вывод - ТЫ это яркий представитель САМОЙ НИЗШЕЙ ФОРМЫ РАЗВИТИЯ ЧЕЛОВЕКА, "КОСЯЩЕЙ" под Высокодуховного, Морального, Добродушного ЧЕЛОВЕКА. Ты точно очень далек от понятия "Вселенной" и "Вселенской Силы". Ты не развиваешся, а полностью ДЕГРАДИРУЕШЬ, и это ФАКТ. Причем с кучей личностных комплексов. Диагноз на лицо.

Я с вами полностью согласен. Скотство проявляется в невежестве и хамстве, а далее к чему воздух сотрясать? Мир в моей душе Я создал, а ненависть вашей души просматривается. К чему дерьмом кидаться? К сожалению, я имею то, что вы и понять не способны, но это не моя беда, а ваша

VOX POPULI

К сожалению, я имею то, что вы и понять не способны, но это не моя беда, а ваша...Полностью согласен, то что имеете вы, это злость на всех....

да мне это не понять! НА ВСЕ 100 поддерживаю =))))))))))))))))))))))))))))))))

VOX POPULI

Не я ошибся AWASS, вам не 24, а 12 лет =))))))))))

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 1922
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169185
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.