Уролог

пошук лікаря

Допоможіть, будь ласка, знайти нормального уролога, бажано у Києві, бо чоловік там часто буває у відрядженні та може відвідати цього лікаря, когли в нього обідня перерва. 

irapopova

А чому б вашому чоловіку не сходити в району поліклініку до свого дільничного лікаря

chernyavyy

Я ходив у минулому місяці до уролога в медичний центр Омега, це у Києві, бо я там жив у друга деякий час. От сюди завітайте https://www.omega-kiev.ua/ua/surgery/urologiya.html саме тут я і знайшов цього фахівця. Досвідчений, кваліфікований лікар, зробив огляд, виписав ліки, але перед тим треба здати деякі аналізи - все тут же можна зробити у центрі в лабраторії.

Кайли, Турчинова

Я знаю чодвих фахівців в клініці лада - https://ladaclinic.ua/service/urology-and-andrology

Там можна пройти повне обстеження і отримати кваліфіковану консультацію! 

Рекомендую, звертайтесь.

Марина

Здравствуйте. Я лично обращался к Яровой Наталье Леонидовной. Обращался собственно по теме бесплодия. Конкретно сейчас прохожу лечение, в целом прогнозы хорошие. Данный уролог действительно профессионал своего дела, поэтому могу рекомендовать его. Есть даже сайт, можете посмотреть сами https://implant-ivf.com/ru/doctors/department-reproductive-andrology/yarova-nataliia-leonidivna/

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 1506
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170075
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.