Щозмінні медичні огляди водіїв

Роботодавець або уповноважений ним орган повинен забезпечити фінансування та організацію попереднього медогляду та періодичного медичниого огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці,

Роботодавець або уповноважений ним орган повинен забезпечити фінансування та організацію попереднього медогляду та періодичного медичниого огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці, або таких, де є потреба в професійному доборі. Це зазначено у ст. 17 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-XII. Медичні огляди певних категорій працівників проводять у порядку, затвердженому наказом МОЗ України від 21.05.2007 № 246.

Попередній медичний огляд працівників 

Під час прийняття на роботу проводять обов’язковий попередній медичний огляд. Його мета — визначити стан здоров'я працівника і зареєструвати показники здоров'я. На основі цього огляду визначають можливість працівника виконувати професійні обов’язки в конкретному виробничому середовищі без погіршення стану здоров'я. Також під час попереднього медичного огляду можуть виявити професійні захворювання, що виникли у працівника на попередніх роботах.

Існує семінар для медичних працівників передрейсових оглядів водіїв
https://nmcit.in.ua/courses/med-prac/

Інші програми навчання 

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169157
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64989
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.