упаковка для тортів

упаковка

Привіт, форумчани та форумчанки. Порадьте — де можна купити якісну але недорогу упаковку для кондитерських виробів. Декілька разів робила тортики та тістечка на замовлення. І кожного разу виникало питання в чьому транспортувати.

Анна Голубова

В мене для транспортування тортів є декілька тортниць — велика і маленька — це дуже зручно. Але якщо вам з віддачею, то тут дійсно треба картонні коробки, які не шкода віддавати.

Галина Миронова

Я звісно можу купити і в звичайному магазині, але якщо діло піде, то треба буде налагоджувати постійну закупівлю упаковочного матеріалу. Звісно хотілося б щоби було подешевше, але й якісна.

Маришка Горохова

Коробки для тортів тістечок та пряників можна купити у каталозі магазина Тортіно — ця компанія продає товари для кондитерів як професійних так і не дуже. Я в них декілька разів замовляла натуральний шоколад і коробочки для цукерок — по ціні недорого і посилка прийшла швидко. Ось посилання на каталог https://tortino.com.ua/product-category/upakovka-dlya-kondyterskyh-vyrobiv/kartonna-upakovka/korobca-dlia-prianukiv/

Леся Алексеенко

Якісну бумажну упаковоку для кондитерських виробів, та взагалі харчових продуктів, ви можете замовити в магазині Колорит, вони займаються саме цим товаром, вибір дуже великий і коштує вона недорого.

Валерий Чуклов

В интернет-магазинах  для кондитеров сейчас много такого. Для каждой выпечки своя упаковка. Просто оптом выгоднее закупать, тогда себестоимость будет минимальной. 

Валерий Чуклов

В интернет-магазинах  для кондитеров сейчас много такого. Для каждой выпечки своя упаковка. Просто оптом выгоднее закупать, тогда себестоимость будет минимальной. 

Ден Максимов

Здравствуйте, посоветуйте, где выгодно приобрести подарочную упаковку

 
Звягинцев Артем

Привет, если вам нужна такая упаковка, то обратите внимание на сервис, который называется http://omg-gift.ru ,отличный вариант на самом деле, меня он полностью устраивает.

 
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169170
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64990
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.