КАК ИНФЛЯЦИЯ ПОВЛИЯЛА НА ВАС?

Чтобы бороться с проблемой необходимо ее знать.

Иван Мариченко

Какова грань между инфляцией и гиперинфляцией? Если вы пришли в магазин с корзиной денег, оставили корзину на входе и деньги украли - в стране инфляция. Если же украли не деньги, а корзину - гиперинфляция.

Иван Мариченко

Решетняков
Інфляція завжди є і завжди буде. Різниця тільки в тому якою вона буде великою як у нас, чи малою як у США.
Середньозважена ціна - це поняття теоретичне. На практиці ціну як зазвичай диктує ринок. Нам треба, щоб держава якнайменше втручалася у економіку.

Не таке вже воно теоретичне, просто в нас освіта "теоретична", ті хто піклується про громадян... Навіть не так, хто піклується за країну та бізнес, активно ним користуються. Цей важіль у свій час активно використовувався у США. Це я Вам говорю як людина що свого часу отримала диплом економіста, не тільки за те що протирав штани у інституті, а цікавився економікою не тільки соціалістичного табору.

У США спеціальний орган, рахував середню собівартість продукції масового споживання, до цієї собівартості, додавали рентабельність 15%, отримували ціну продукта.

З цієї ціни бізнесмен платив звичайний податок.

Якщо бізнесмен підвищував ціну, на це він мав право, то з різниці він платив податок 80 - 90 %%. Це давало можливість встановлювати реальні ціни на продукцію, стимулювало впровадження зберігаючих технологій, привчило бізнесменів не гратися з народом та державою.

У нас же існують при державних адміністраціях цілі управління які не можуть справитись із цінами, а їм сам БОГ велів цим зайнятися.

Иван Мариченко

Краще існувати як є.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Monroe Stahr

Зарегистрированных 1
Гостей 758
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169916
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64986
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.