Сімейка Крудсів 2: Нова ера (Джоел Крофорд, 2020)

Ласкаво просимо у доісторичну пліоценову епоху. Тут живуть первісні люди. Усі члени родини Крудсів – напрочуд винахідливі та наполегливі. Труднощами їх не злякати.

Та з’являються поряд люди, які переконані у своїй особливості. Вони вважають себе в усьому кращими за Крудсів. Що ж, час покаже хто з них насправді най-най!

Сімейний пригодницький мультфільм «Сімейка Крудсів 2» є продовженням однойменного повнометражного мультфільму, що вийшов на екрани у 2013 році. Тоді при бюджеті у $175 млн. мультфільм зібрав у прокаті по всьому світу майже $600 млн., та став одним з найуспішніших проектів 2013 року.

Робота над сиквелом почалася того ж року. Проте, через зміну власників студії, проект кілька разів змінював дату релізу. У 2016 році говорили про призупинення роботи над проектом. Зрештою, у 2017 році студії DreamWorks та Universal оголосили про поновлення проекту та визначилися з датою прем’єри. До озвучування своїх ролей повернуться усі актори, які були задіяні в першій частині мультфільму. 

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 177040
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65121
Последний зарегистрированный пользователь Theraig1992

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.