Гламурний бізнес (16+) Мігель Артета (США, 2020)

Комедія «Гламурний бізнес» – це новий фільм режисера з Пуерто-Ріко Мігеля Артети, 33-й в його кар’єрі. Сценарій писали дебютанти. А ось акторський склад зібрали досвідчений. Головні ролі дістались Роуз Бірн – володарці премії Венеціанського кінофестивалю за кращу жіночу роль, а також Тіффані Хеддіш – володарці премії каналу MTV за кращу комедійну роль. Зйомки почалися у жовтні 2018 року. Влітку 2019-го англомовну назву фільму змінили з «Limited Partners» на «Like a Boss». Переносили і дату очікуваного виходу на екрани.

Успішні бізнес-корпорації зазвичай будуються на міцному фундаменті зі знань та вмінь їх засновників при чіткому розумінні кінцевої мети. Це зазвичай. Але коли дві подруги (Роуз Бірн, Тіффані Хеддіш) захотіли створити свою компанію, то нічого з переліченого вище вони до уваги не брали. Усе б нічого, але ж кожна з них по-різному розуміє навіщо їй все це потрібно. Одна – практична, прагматична та зібрана, а інша мріє лише про шалені статки та розкішний спосіб життя.

 Роуз Бірн, Керолайн Фрідлюнд, Сальма Гайєк, Тіффані Хаддіш, Біллі Портер, Ері Грейнор
[video0]
 
view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1000
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170046
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.