Кафе бажань (16+) Ніколя Бедос (Франція, 2019)

Комедійна драма «Кафе бажань» – це нова робота Ніколя Бедоса. Цього разу він сам писав сценарій та займався режисурою. У інтерв’ю Бедос зізнається, що свідомо не став виконувати одну з ролей у своєму фільмі, аби зосередитись на режисурі та аби уникнути звинувачень у егоїстичності. Фільм було вперше показано у рамках позаконкурсних показів на Канському кінофестивалі у травні 2019 року.

Шлюб Віктора (Даніель Отой) та Маріанни (Фанні Ардан) вже давно не приносить тієї радості, що колись. У той час як Маріанна намагається бути постійно у русі, аби не відчувати швидкого плину часу, Віктор сумує за минулим. Антуан (Гійом Кане) підказує чоловіку шлях до вирішення проблем. Антуан відтворює певні епохи з минулого і його клієнти можуть поринути в обраний період зі своєї юності. Локації відтворюються до найменших дрібниць. Тож Віктор «повертається» на 40 років назад, аби насолодитись атмосферою 70-х років, коли він зустрівся з Маріанною, коханням усього свого життя.

 Даніель Отой, Гійом Кане, Дорія Тільє, Фанні Ардан, П'єр Ардіті, Дені Подалідес
[video0]
 
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169173
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64993
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.