Блоги

А ви того, не цилюрника синок ?

слухаючи міського голову, передбачаю передусім якусь безглуздість або нісенітницю або просто дурницю... Тільки в цьому він і не розчаровує..., нажаль...Візьміть хоча б останній тиждень:

- підкопати провалля на Соборній, налити кип,ятку, хай який- небудь джип заіде...

- система опалення міста "не Боінг" , тому запускати будемо 12 ( дванадцять ) днів...

- з приводу продовження ремонту мосту Харитоненка : " хлопотно єто, хлопотно. А без денежних знаков , абсолютно безнадежное дело ... Но ми будем стараться ."

Як кажуть , Христом Богом прошу : не старайтесь! Бо вже настарались на кругленьку суму, виконуючи програму " Кожному депутату - по комунальному підприємству".

Назвемо тільки основне за 2011- 2012рр.:

- КП "С умижитло" - створене 27.04.11р.-статутний фонд 1 500 000 грн. та ще 3млн. 400тис. грн у вигляді допомоги з бюджету нібито на оплату комунальноі єл.єнергіі, нібито з поверненням , про яке і нечути...

 - КП "Муніціпальна охорона"- створене 27.04.11р. - статутний фонд 400 тис. грн. - чим займаються - невідомо. Промайнуло повідомлення , що будуть будувати стоянки для автомашин (!)Також промайнуло , що будуть брати хабарі, за несанкціоновану міським головою торгівлю... Днями промайнуло, що вже є і заарештовані ... Це підтверджує, що правоохоронні органи працюють , а КП "Муніціпальна охорона" не є правоохоронним органом. А яким тоді ?

- КП " Агенція промоціі м.Суми - статутний фонд 300 тис. грн. і ще 6млн. грн. на наступні 3 роки!

- КП "Тенісна академія "- статутний фонд 300 тис. грн. і далі іх безліч !

Всього 11 900 000 грн. настарався. А тепер " без денежних знаков ... хлопотно єто..." А провалля на Соборній тим часом збільшується...

Заради цікавості, давайте заглянемо ( не у провалля ) у документ під назвою Пояснення до розрахунків міського бюджету на 2011р. ( і прогнозні показники на 2012-2013рр.) підписаний міським головою м. Суми ( сер,йозно?,чи може знову "Боінг"):

" Головні проблеми бюджету:

- потреба в зниженні НЕРАЦІОНАЛЬНИХ витрат (!)

- гармонізація відносин (!, гад буду, знову прикол - авт.) усіх галузей і рівнів влади, установлення відносин підтримки... між суб,єктами господарювання ( мабуть Сумижитло має наувазі) та населенням ;

Тобто, створення комунальних підприємств - це раціонально, так потрібно розуміти. Тобто, раціональність іхня у тому, що місто, наприклад, отримує від КП "Тенісна академія " гарного тенісиста . і ще трошки грошей у вигляді податку на прибуток, до міського бюджету. Дзузки! Увесь податок на прибуток комунальних підприємств в міському бюджеті складає аж 0,14 % (або 670 тис. грн. в 2010р )!

Прицьому, пибуток цих підприємств, з року в рік знижується " не подетски": 2009р - 3052 тис.грн.; 2010 - 2425тис.грн. ; 2011- планується 671,4 тис.грн.

97% прибутку дають 7 ( СІМ) комунальних підприємств , а всі інші вкупі - 2,96 % !!!

Вибачте сумчани, але все іде за планом!

Тобто, загальнодержавна тенденція ( та і загальнорозумна) - до розвантаження місцевих бюджетів від необов,язкових витрат - в Сумах - з точністю до навпаки !

У минулі роки, були у міста бюджети і у 90 млн. грн. , і у 170 млн.грн. а вираз " немає грошей " набагато рідше було чути.А зараз бюджет, якщо не помиляюсь 670 млн. грн.Задля виключення будь якого піару на цій цифрі, зауважимо, що ніякоі заслуги міського голови у збільшенні бюджету - немає ( у зменшенні - є).

" То єсть по натуре, значит по телу , как водится: но по душе , по образованности, дак ми уже не та хворма..."

 P.S. У цей понеділок ( як і у кожний інший, бо нарада) кількість дурниць збільшилась!

С початку з,явилась надія - мер впізнав себе у опису Перчакова, а потім все стало гірше : відхрещуючись від шкільних творів про досягнення ПР  він ПОРІВНЯВ ІХ З ТВОРАМИ НА ТЕМУ ГОЛОДОМОРУ!

Без коментарів.Чого можна чекати від білгородського кугута , або від персонажу , про якого йдеться у заголовку.

*КУГУТ- в Украіні це безкультурний місцевий житель. 

Комментарии

Гость

Браво, автор! Бис!

Гость

Супер! Добавь Пассаты и 5+

Гость

Справедливости ради  хочу заметить, что Г.М. Минаева можно в чем угодно обвинить, особенно при большом желании, не не в безграмотности и кугутизме. Пишет и рассуждает он грамотнее всех форумных комментаторов, вместе взятых. В том числе и грамотнее вас, г-н Голохвастов. И в отличие от большинства, подписывается он собственным именем, а не форумными никами.

Гость

Поддерживаю. А "шавки" всегда в нашем обществе будут и всегда будут лаять на "слона".

Сумы за Путина

утомил своим мовном - мовнюки интернета не читают, не парься кугут

гость

уймись, овца за пукина.

По тематике

Свирид Голохвастов
НЕДОЧУЙКА .

Ну сто, не дысыс ? А как дысал !
... 1

Свирид Голохвастов
У вас не будет второго шанса произвести первое впечатление...

Шукайте цензора в собі.

Він там живе, дрімучий, без гоління,

Він там сидить,як чортик у трубі,

І... 2

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.