Блоги

У Миколаївці відновлено дитячий садок

До слова, й сільський Будинок культури в Миколаївці, що в Буринському районі на Сумщині, теж отримав, образно кажучи, друге життя...

Потрібно відзначити, що значну роль у відродженні даних закладів відіграли сільський голова Микола Куштименко та місцеві депутати.

Вони не лише прийняли рішення про відкриття дитсадка в приміщенні школи, а й проголосували за виділення 20 тисяч гривень із бюджету для відновлення затишного й красивого дитячого закладу.

А ще 50 тисяч гривень додав небайдужий до проблем села фермер - земляк Андрій Ситник.

А до не так давно обшарпаного сільського Будинку культури,  в якому й музичному обладнанню більше 20 років, молодь взагалі перестала навідуватися...

А місцем для відпочинку обирався неподалік розташований бар.

І тут ініціативу  знову  проявили сільський голова і депутати сільської ради.

Разом порадилися й вирішили: заклад культури треба негайно осучаснити і облаштувати. Адже негоже юним миколаївцям вештатися по місцях, які за своїм призначенням не дають культурного та мистецького виховання.

І на одній із сесій сільської ради було прийнято рішення - виділити 50 тисяч гривень на потреби клубу. Після ремонту -  і естетично, і матеріально - технічно заклад культури став тепер невпізнаним.

І що цікаво, в п'ятницю і вихідні дні та вечори бар суттєво спорожнів, бо молодь знову пішла до сільського Будинку культури. Тут вона нині відпочиває...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.