Блоги

Драстуй, Васілій!

Під шумок мовних баталій у Сумській обласній державній адміністрації з’явився новий чиновник. У голови Сумської ОДА Юрія Чмиря відтепер є сьомий зам. Очевидно, це відбувається обіцяне скорочення державних службовців і видатків. Сподіваємося, що у Юрія Павловича вистачить кабінетів в ОДА і для наступних замів, які в посиленому режимі (звичайно, з метою економії бюджетних коштів) прибувають на Сумщину із братерських південно-східних регіонів.

Таке висить на приймальні новопризначеного сьомого заступника губернатора Сумщини, у минулому двічі народного депутата, голови Харківської облради 2006-2008 років.

Цей поважний пан, напевно, не друкував цього надпису сам. Мабуть, і не читав. Боюсь навіть подумати, хто став автором глумливих «приймальнА» (прикметник замість іменника «приймальнЯ») та ВасІлІЙ ВікторовІч (що є калькою зі схожого російського імені замість українського Василь Вікторович). З цікавості навіть спитав google, чи таке взагалі можливо?  

Якби новий заступник губернатора мав російське громадянство і російське ім’я та по-батькові, надпис був би правильний (тоді перепрошую за стьоб). Але тоді Салигін навряд чи був би заступником губернатора чи взагалі українським посадовцем.

Напевно, наші місцеві чиновники вже у передчутті мовної вседозволеності. Скоро не треба буде ламати язика об споконвічно українські слова, заглядати в правопис, напружувати мозок і WORD, аби видавити з себе три граматично правильні рядки! Дембель! Не буде більше «кровосісь» та «йолок»! Не буде більше знущань над донецькоговорящими босами! Головне - захиститися від народу!

Наші джерела стверджують, що новий зам сумського губернатора буде координувати силовиків. Сьогоднішні події біля ВР свідчать, що відданий силовий блок для влади в умовах масового невдоволення та народних протестів – питання життя чи смерті.

Комментарии

гость

У Минаева замов восемь, а Чмырь шо хуже.

F-111

Поскольку чмырь у нас "великий" футболист и собирается продавать игроков в Барселону и Реал, есть предложение увеличить число замов до11-ти (плюс запасные)!!!

Даёшь футбольную команду "Замы-2015!" (по типу Шальке-04) И заявиться сразу премьер-лигу!!!!!!!!!!!!

Ничёёёёё, обласной бюджет выдержит! Лохи (по-ихнему люди) прохавают.....

Crazy

 гость

Олег!!!!!!!!!!!! Выведи народ на улицу!!!!!!!!!!! докажи неам всем,что ты оппозиционер!!!!!!!!!!!!

гость

Вчора одні вже вивели.

жора

 
Олег!!!!!!!!!!!! Выведи народ на улицу!!!!!!!!!!! докажи неам всем,что ты оппозиционер!!!!!!!!!!!!

Дык чё он мало выводил? Да кто ему ровня в этом???  

А вам говоруны, совет: выведите народ на улицу против раздувания штатов чиновников за наши денежки. 

ЭТО ПРЯМО ПРОТИВОРЕЧИТ КОНЦЕПЦИИ ГАРАНТА ("СКОРОЧЕННЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ",  "Витрат на них" и т.д.).

 
Даёшь футбольную команду "Замы-2015!" (по типу Шальке-04) И заявиться сразу премьер-лигу!!!!!!!!!!!! Ничёёёёё, обласной бюджет выдержит! Лохи (по-ихнему люди) прохавают.....

Да неее........ Чмырю надо хоккейную команду создавать (минимум Четыре пятерки=20 человек) из своих замов и быть фарм-клубом ХК "Донбасс". 

Точно, народ все стерпит (читай лохи).

Cool

Сумчане, хавайте!

AWASS

 
Олег!!!!!!!!!!!! Выведи народ на улицу!!!!!!!!!!!

На каком поводке выводить?

Сейчас самый распространенный денежный, нет такого у него поводка.

Существует более надежный - идейный, его тоже Олег не имеет

Да и положение эксзама, не усиливает его позиции Sad

Так что, на мой взгляд, Олег битая карта и только шулерством может попасть в играющую колоду 

 гость

ну если он на самом деле оппозиционер,то на поводке идеологии, а если прикидывается таковым, то на поводке денег! 

СФ

Медуница без сумниву умственно осталый. 

Вы будете смеяться, но я проголосую за него.

Потому что регионы слишком разошлись.  Shock

Гость

 
Медуница без сумниву умственно осталый.  Вы будете смеяться, но я проголосую за него. Потому что регионы слишком разошлись. 

скорей всего, только на Это и уповают, что избиратели выберут из двух зол -меньшее. Хотя, можно поспорить. ТО ли те кто уже насытился у кормушки, то ли тот, кто еще не все урвал в свое время. 

По тематике

Дмитро Сінченко
Мова і сервіс

Згідно правил, що містяться у законодавстві, українська мова обов’язкова до застосування у всіх сферах суспільного життя. І ми маємо всі... 1

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.