Блоги

Технологічні вибрики. Мажоритарщики. Записка третя: «маленькие пакости большого афериста»

Чим обернеться відпочинок Мера* для громади?

Начитався блогів Мера*. І склав собі таку картинку того, що відбувається в місті:

Поки Мер* відпочиває насолоджуючись свіжим повітрям громадяни, задихаючись, винюхують гори сміття з контейнерів «Г….». «Работа не отпускает» голову,бо у відомстві «Горижитла*» «дер**о прет изо всех труб». Тролейбусники з КП «Тролейбустранс*» на грані голодування, у парковок дві голови, а з Черешневым* садом,взагалі, ситуація – «кошка с дома – мышки в пляс» - «застолбили»!

Читаю і розумію – в місті - бардак. При тому, що «в маленькому гірському селі» такий гарний фестиваль повітряних куль та системний підхід до ремонту доріг (але одно тішить – у нас вони кращі.)

Думаю далі, а хто винен в цьому бардаку – заступники і той хто в.о. Ага, тут же відразу на одному з ресурсів читаю, що всі у відпустках, а на господарстві хто ви думаєте? – в.о. Мера* громадянин Нікому Невідомий* (другий пасажир другого модного Аффтомобіля*). А хто такий Н. Невідомий*  – нав’язаний в заступники Меру*– регіонал. Значить хто винен, що у місті бардак під час відпусту Мера* – регіонали!

Клас! Що маємо на виході – технологію (дрібної, але дуже смердючої підстави), при якій Мер* формує у всієї громади «правильні»? думки:

  1. Єдиний, хто тримає місто на плаву і мчить його у світле майбутнє – Мер*.
  2. У всьому винні ПР. А ви ще питали – як себе буде поводити Мер* з побратимами з комітету спротиву диктатурі. Ось так – по своєму, але звільнятись від контракту з регіоналами та Ефективним Менеджером…

П.С. Тепер, напевно, повинні відключити ліфти, або вода в крані вимкнуть, коротше, без Мера* не життя, а суцільний Кошмар!

Комментарии

Гость

Сам до них прибіг, тепер вітер змінився, всім стало ясно, що кораПРбль йде на одно - ну і він їх почав обсирати. А взагалі, цікаво спостерігати на цих павучків в банці.

Гость

к чему ложная скромность кому не понятно, что Мер* - это Минаев, Горижитло* - СумыЖилье, Нікому Невідомий* - Николай Войтенко, Ефективний Менеджер - Чмырь... А ситуация - реальная.

Гость

 
Гость написал:
ну і він їх почав обсирати

Где и как обсирает? Пока он только Юлю обсирает?

 
Гость написал:
тепер вітер змінився, всім стало ясно, що кораПРбль йде на одно

Вы уверены в этом?

Гость

Для Войтенка есть реальный рис- хорошими намериниями дорога в ад выстелена - он думает, что делает для "громади" хорошо, а тем самым попадает в тесные сети замуток Минаева и подставляется.....

Гость

Будет тоже самое, что и с Степаненко - Куц и Кo. красиво подошели к зарабатывают денег - все старыми способами и опять с лифтами)

гость

 
Гость написал:
Степаненко - Куц и Кo. красиво подошели к зарабатывают денег

Надо внести маленькую поправку-красиво подошли к хищению как бюджетных, так и населенческих денег. А в остальном замечено правильно.

Гость

Милые бранятся - только тешатся))) Так и Голова с замамми)))

По тематике

Alona Yatsyna
Фемінітиви є, імен - немає: що показав гендерний моніторинг новин сумських медіа

У новинах сумських онлайн-медіа кількість героїв-чоловіків більше ніж втричі перевищує кількість героїв-жінок. Бойові дії, трагічні наслідки війни – загибель...

Alona Yatsyna 28.02.2024 20:25
Alona Yatsyna
Приватні брифінги влади і системні перешкоджання військових: на Сумщині суттєво погіршилась ситуація зі свободою слова

З початком 2024 року по країні прокотилася хвиля новин про перешкоджання професійній діяльності і тиску на медійників. Найбільше резонансними стали...

Alona Yatsyna 08.02.2024 16:45
Феликс Эдмундович
Сумське управління СБУ фальсифікує кримінальні справи проти активістів

Сумське управління СБУ вже не перший рік хоче прибрати громадян з активною громадською позицією,які боряться з корупцією, щоб співробітникам СБУ...

Свирид Голохвастов
Просто думка...

Наше сумне майбутне дивиться на нас з усіх білбордів веселими очима......

Богдана Лебідь
Мері Поппінс – Аліса – Скарлет О’Хара, як я могла обирати між ними?!

Прочитавши про конкурс “Книжкові герої серед нас” від Молодіжної секції УБА у моїй уяві одразу постало три героїні, які свого...

Богдана Лебідь 03.09.2020 17:28
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.