Блоги

Хто ж буде виконувати санкції РНБО?

Хто ж буде виконувати санкції РНБО?

21 серпня 2021 р. Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ підписав свій Указ №378/2021, яким затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 серпня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», стосовно народного депутата України Деркача Андрія Леонідовича.

Відповідно до підпункту 12 пункту 1 додатку № 1 до вказаного Указу стосовно Андрія ДЕРКАЧА вжиті обмежувальні заходи, як позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення.

Нагадаю, що Андрій ДЕРКАЧ є Почесним громадянином Глухова.

Хіба Почесний громадянин Глухова не належить до інших форм відзначення, про що йдеться в Указі Президента України?

З цією метою запитав про це у Надії ВАЙЛО, Глухівського міського голови, яка відповіла, що оскільки в Указі Президента України від 21 серпня 2021 року відсутня деталізація інших форм відзначень, на даний час Андрій ДЕРКАЧ є Почесним громадянином Глухова.

Якась маячня, як гадаєте?

Хто ж і як буде виконувати санкції стосовно Андрія ДЕРКАЧА, а також чи дійсно звання «Почесний громадянин Глухова» не належить до інших форм відзначення, і про яку можливу деталізацію в Указі Президента України повідомила Глухівський міський голова у своїй відповіді, для цього звернувся до Офісу Президента України та до РНБО. Далі буде…

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.