Блоги

Світлана Стенько: Рішення суду набирає законної сили

Світлана Стенько: Рішення суду набирає законної сили

У попередніх своїх публікаціях я зазначав про те, що на розгляді в Шосткинському міськрайонному суді Сумської області перебувала цивільна справа за позовом прокурора в інтересах Сумської обласної ради про стягнення зі Світлани СТЕНЬКО, директора обласного діагностичного центру в місті Шостка, завданої нею майнову шкоду державі під час незаконного звільнення працівника з роботи у 2017 році.

У червні поточного року суддя Шосткинського міськрайонного суду Олена ЄВДОКІМОВА задовольнила у повному обсязі позов прокурора в інтересах Сумської обласної ради, яким стягнула зі Світлани СТЕНЬКО на користь КНП СОР «Обласний діагностичний центр у м. Шостка» матеріальну шкоду у розмірі 9399,60 грн, та на користь Шосткинської окружної прокуратури понесені судові витрати у вигляді судового збору у розмірі 1762,00 грн. (https://reyestr.court.gov.ua/Review/98161493).

На час виходу публікації, згідно з даними Єдиного державного реєстру судових рішень, це рішення ще не набрало законної сили. Чекаємо, коли сплине строк на його оскарження.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.