Блоги

Корупція нищить ліси Глухівщини

Незаконну вирубки лісу на Глухівщині "кришуює" поліція

12 червня  біля 12.00 години на автодорозі Суми  –  Новгород – Сіверський, дільниця автодороги Глухів – Береза, навпроти АЗС-1 Глухівнафтопродукту представниками Укртрансбезпеки був зупинений вантажний автомобіль марки Камаз в якому перевозилась деревина(діловий ліс). Як з’ясувалось цю деревину ДП «Глухівського лісового господарства» перевозила фірма підрядчик зі лісництва «Слоут» до Верхнього складу. В зазначеному документі на вантаж, вказувалось, що автомобіль їде з причепом, але причеп був відсутній і було відсутньою половину вантажу. Також всі  колоди були без чипів.

Згодом на мобільний телефон одного із співробітників  Укртрансбезпеки подзвонив поліцейський, який працює в карному розшуку Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області на призвище Лук’яненко, підлеглий Валерія Буслова. Поліцейський Лук’яненко дуже наполегливо просив не звертати увагу на проблеми з документами, відсутність причепу з деревиною та відсутністю чипів. Співробітники Укртрансбезпеки відмовили в наполегливих незаконних проханнях Лук’яненко та викликали поліцію за номером 102. Після виклику поліції, відразу приїхав лісник з двома чипами, на 20 колод.

Через 15-20 хвилин приїхала слідчо-оперативна група Глухівського відділу поліції ГУНП в Сумській області, та почала поводись ніби приїхала на виклик перший раз в житті.

Через три години завдяки «кришуванню» корумпованих поліцейських деревина була в потрібному для них місці та звісно ніякої кримінальної справи не має.

З надійних джерел стало відомо, що «кришуванням» займається  уродженець Глухова, заступник начальника Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області - начальник сектору кримінальної поліції Валерій Буслов.

Також Валерій Буслов був помічений в побитті прямо у Шосткинському відділі поліції ГУНП в Сумській громадського активіста Деніса Якіменко.

Завдяки таким «обороням в погонах» як Валерій Буслов, поліція перетворилась в страшний антилюдській інструмент, для збагачення окремих посадових осіб.

 Все більше людей починає недовіряти місцевій поліції, яка сама є розповсюдником злочинності.

Також окремо хотілось згадати про лісників які працюють в ДП «Глухівське лісове господарства», та повинні зберігати ліс, а не знищувати лісове господарство та незаконно збагачуватись. Саме страшне, що в ДП «Глухівського лісового господарства» таке ведення справ поставлено на постійний потік, та постійно знищується народне багатство – ліс.

І головне, що ні Глухівський відділ Шосткинської місцевої прокуратури, ні Глухівський відділ СБУ нічого не бачать!

По тематике

Феликс Эдмундович
Законні інтереси держави не захищає ні поліція, ні прокуратура.

Як слідчий та прокурор з Шостки захищають серп, молот та зірку від Української держави....

Феликс Эдмундович
В Глухові все без змін...

28.11.2019 року відсторонили від виконання службових обов’язків начальника Глухівського відділу поліції ГУНП в Сумській області... 1

Охріменко Євген
Як потрапити на сесію обласної ради?

Чому громадянам доводиться з боєм прориватись на сесію обласної ради?...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.