Блоги

Енергоатом-Трейдинг продовжує успішну реалізацію електроенергії на УЕБ

8 квітня, на електронному майданчику Української енергетичної біржі відбувся черговий аукціон з продажу електроенергії від Енергоатом-Трейдинг.

Сьогодні, 8 квітня, на електронному майданчику Української енергетичної біржі відбувся черговий аукціон з продажу електроенергії від Енергоатом-Трейдинг. Компанією було виставлено на продаж 216 тис. МВт.г базового навантаження. Період постачання електроенергії визначено з 13 по 30 квітня 2020 року.

За результатами аукціону реалізовано 121 824 Мвт-год базового навантаження. Середньозважена ціна знизилась на 19% від стартової та склала 1 210,23 грн./Мвт-год. Загальна вартість реалізованої електроенергії становить майже 147,5 млн. грн.

Проведення аукціонів від Енергоатом-Трейдинг, що вже стають регулярними, викликає підвищену цікавість учасників ринку – на торги подали заявки 20 компаній, а переможцями стали 6 компаній.

"Ми всебічно сприяємо зростанню обсягів торгівлі електроенергією та крок за кроком прямуємо до збалансованих показників як по цінах, так і по обсягах реалізації. Це є запорукою вільного та конкурентного ринку, відповідно, має позитивний вплив на економіку України. Запрошуємо всіх бажаючих до участі у торговому процесі на УЕБ та оцінити переваги аукціонів з продажу електроенергії" - підсумував Генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.