Блоги

Модні стрижки 2019

Грудень – самий підходящий момент, щоб розлучитися з волоссям в знак початку нового життя. Ви напевно вже замислюєтеся, в чому і як зустрічати Новий рік, а значить, пора міняти зачіску. Тому ми вибрали модні стрижки, які будуть відмінно виглядати в 2019 році.

Стригтися під нуль

Це, мабуть, головний тренд кінця 2018 року, який безумовно залишиться актуальним і в 2019-му (хоча б тому, що волосся так швидко не відросте). Варіант налисо актуальне, хоча ми радимо стригтися, наприклад, під 0,8. Брутально, мінімалістично і доречно в будь-якій обстановці. Головні адепти цього тренда: у юної ваговій категорії – Джастін Бібер, в категорії навчених досвідом – Венсан Кассель.

У стилі Курта Кобейна

Довге волосся – атрибут або бунтарів, або романтиків. Який би варіант не підходив більше, з такою зачіскою в 2019 році ви не залишитеся без уваги. Тільки не забувайте доглядати за волоссям, щоб вони не виглядали слабкими і брудними (як це було у Бібера). Беріть приклад з Джареда Лето, Дмитра Малікова і Бредлі Купера в його фільмі «Зірка народилася».

Пофарбуватися в яскравий колір

Що може привернути увагу абсолютно всіх навколо краще, ніж неоновий або токсичний колір волосся? Хочете бути зіркою прийдешнього року – купуйте кислотну фарбу і викидайте шапку (сподіваємося, ви працюєте не в банку). Експериментами з кольором захоплюються і Каньє Уест, і Джона Хілл, і Фаррелл Вільямс. Їм можна довіряти.

Недбалі локони

Якщо ви володар кучерявого від природи волосся, вам навіть не потрібно напружуватися в 2019 році. Купіть декілька стайлінгових засобів (текстуризатор і засіб для створення об'єму), наносите їх на мокре волосся і висушуйте феном (хоча навіть це необов'язково). З цим образом відмінно справляються Езра Міллер, Тімоті Шаламе, Роберт Паттінсон і Дев Патель.

Зачесати волосся назад

І хоча зачесане назад волосся, зачіска, існуюча років так з 50-х минулого століття, вони не втрачають актуальності. Якщо у вас хороші і густе волосся, отращивайте і укладайте їх феном тому. Достатньо злегка зафіксувати їх лаком – не потрібно склеювати намертво усіма можливими воском і гелями. Краще за всіх з цим трюком справляються Джейк Джілленхол і Джефф Голдблюм, і ми не втомлюємося їх вихваляти.

Undercut в поєднанні з бородою

Нам вже набридла стрижка undercut, але в 2019 році вона поки залишається в тренді. Особливо у поєднанні з густою бородою. Пам'ятайте, що важливо регулярно ходити до барберу, щоб підтримувати перехід між поголеними скронями і більш довгим волоссям і щоб ваша борода виглядала акуратно завжди. Більш брутальний і жорсткий спосіб придумати складно. Щоб упевнитися в цьому, подивіться на Тома Харді, Конора Макгрегора і Джеймса Хардена.

Головне – ніякого гелю для волосся

Ми дуже любимо Кріштіану Роналду. Але навіть у нього є звичка, яку ви не повинні переймати, – щедро присмачувати волосся лискучим гелем для волосся. Нам страшно уявити, як довго Кріштіану миє голову, щоб позбавитися від всього цього стайлінгу. Щоб бути в тренді проходь перукарські курси!

Фото
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.