Блоги

Окарін - пробіотик українського походження. Повинен бути у кожному домі.

Oкарін - це натуральний продукт, який містить активні мікроорганізми нормальної мікрофлори людини в концентрації необхідної для нормалізації мікрофлори кишківника.

Oкарін - це натуральний продукт, який містить активні мікроорганізми нормальної мікрофлори людини в концентрації необхідної для нормалізації мікрофлори кишківника. Використання Oкаріну забезпечує підтримку стільникових протипухлинних реакцій, запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту інфекційної і неінфекційної природи, підвищує неспецифічну резистентність організму.

Про позитивні якості окаріну свідчать відгуки вдячних пацієнтів:«Сьогодні окарін в моїй аптеці швидкої допомоги завжди. Я постійно тримаю в холодильнику 5 баночок Окаріну на випадок якщо:

- захворює дитина ... віруси, бактерії, грибки - окарін

- болить животик, кольки, розлад шлунка і т.д. - окарін

- лейкоцити в сечі, хронічний пієлонефрит, цистит - окарін

- ангіна у чоловіка - окарін                       

- нежить, гайморит, коліт та інші хвороби цивілізації - окарін

Вперше два роки тому я випадково натрапила в мережі на продукт окарин і під девізом «не спробуєш, не впізнаєш» вирішила спробувати.

Спочатку мене підкупило те, що це вітчизняний продукт.  А сьогодні мене підкуповує те, що окарін дієвий препарат в моїй аптечці «Швидкої допомоги».

Дуже важливо, що цей препарат виготовляється тільки у нас в Україні, а користується популярністю далеко за її межами.

Придбати окарін можна в інтернет-магазині «КоЛИР» http://kolir.co.ua/, або подзвонивши за телефоном +38(096)378-50-39, +38(050)145-73-88. Доставлення у будь-яке місце України «Новою поштою».

Фото

По тематике

Петров Виктор Николаевич
48% женщин недовольны размером груди.

Всемирный опрос показывает: большинство женщины хотят идеальную грудь. Это может не только вызвать расстройство восприятия образа тела, но и усложнить...

Свирид Голохвастов
Туберкульоз чи неофашизм?

Большинство людей ничего не слышат.

Те, кто слышат - не слушают.

Те немногие, что слушают- не понимают.
25

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.