Блоги

Політична дебільність: другий діагноз керівника сумської організації партії «Розумна сила»

Недолугі потуги сумської організації партії "Розумна сила"

Спостерігаючи за жалюгідними спробами купки сумських прихильників «Розумної сили» хоча б якось привернути до себе увагу сумчан вважав, що вони просто банальні сепари, які за «бабло» уряду РФ марно мріють зайняти нішу колишніх зрадників «регіоналів» в нашій країні.

Як виявилось, у своїй хворобливій уяві ці люди більш многогранні.  Що можна казати, якщо з одного боку голова їх партії тиняється Євросоюзом і скиглить, що його сепарів-однодумців лупцюють українські патріоти, яких чомусь іменує нацистами (для «обдарованих», що нацизм, що націоналізм, що патріотизм, все однаково).

З іншого, голова сумської організації «Розумна сила» Д.Коломієць, у стилі прогресу-ючого дебілізму на власній сторінці у Facebook тиражує матеріали про те, що «Євросоюз вигадав Гітлер…».

Фото

По тематике

Марина Барабаш
Кандидат по 161 округу Ігор Шкурат – патріот, професіонал справи, офіцер

Україні потрібні патріоти, які своїм життям, працею і службою на благо Батьківщини довели, що мають моральне право представляти український...

Марина Барабаш 08.07.2019 11:49
Марина Барабаш
161 виборчий округ. Хто йде в народні депутати від Роменщини

20 червня 2019 року ЦВК завершило прийом документів від кандидатів на одномандатні виборчі округи. На 161 ОВО з центром у...

Марина Барабаш 21.06.2019 13:02
Валентин Грубенков
Суспільство та ЗМІ про партію «Розумна сила»

В м.Суми з’явилися перші адепти «Розумної сили», яких очолює місцевий адвокат Д.Коломієць...

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.