Блоги

Фасони жіночих спідниць

Жінці з пишними формами не складно підібрати спідницю. Головне знати правило, що спідниця повинна врівноважувати силует: візуально зменшувати обсяг там, де його багато і додавати там, де його поменше. При виборі моделі спідниці потрібно враховувати тип фігури: «груша» вимагає погіршити верх, типу «яблуко» необхідно виділення талії, типу «прямокутник» потрібно надати жіночності за рахунок деталей, а для типу «пісочний годинник» можна підбирати будь-яку модель. Отже, які ж моделі спідниць бувають взагалі?

Спідниця-олівець - це дуже популярна класична модель, звужена донизу; таку спідницю можна носити і на роботі, і в менш офіційній обстановці. Жінці з об'ємом в області живота відмінно підійде така спідниця з завищеною талією. Бувають різновиди такої спідниці - з рельєфами, або з розрізом (збоку / ззаду).

Спідниця-тюльпан - такий варіант добре згладить і підкреслить округлість в області стегон і зробить фігуру жінки більш привабливою. До такої спідниці важливо підібрати верх, який не буде приховувати пояса спідниці і ще таку спідницю краще носити з взуттям на підборах.

Спідниця-годе - добре підійде жінці з пишними стегнами. Така спідниця буде облягати стегна і плавно спадати донизу, надаючи силуету романтичності.

Спідниця-трапеція (або по-іншому А-силуету) - вона може бути будь-якої довжини і з будь-якої тканини (легкої або більш теплою). Така модель відмінно приховає пишні стегна. В даному випадку не складно підібрати верх; зі спідницею добре може виглядати блузка, светр, жакет.

Спідниця в складку - при ходьбі така спідниця колишеться і надає фігурі жіночності і чарівності. Складки починаються від пояса, тому така спідниця не буде підкреслювати зайві кілограми в середній частині тіла. Вона може бути до коліна, до середини литок, або до щиколоток.

Спідниця в підлогу - це ідеальний варіант, якщо треба приховати щиколотки і зорово витягнути силует. Така спідниця може бути як повсякденним, так і святковим варіантом.

Спідниця-сонце - вона приховає будь-які проблемні зони; може бути довгою, або короткою, підкреслюючи при цьому красу жіночих ніг. Така спідниця може бути як з широким поясом, так і на гумці.

Спідниця-клітина - це може бути абсолютно будь-яка модель (пишна, пряма, розкльошена, довга або коротка, в складку) з тканини в клітку. Спочатку спідниці з такої тканини шили для шкільної форми, а зараз вони дуже популярні серед жінок різного віку.

У нашому інтернет - магазині Укрліна ви знайдете спідниці великих розмірів від 48 до 74 різних моделей з сучасних тканин (джерсі, креп, трикотаж, джерсі з напиленням, мереживо). У створенні одягу ми завжди враховуємо особливості фігур дам з пишними формами і шиємо максимально зручні спідниці. Ми працюємо оптом безпосередньо від виробника з усіма

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Дай дорогу наступному дню
Дай дорогу наступному дню
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Лисиця, що впала з неба
Лисиця, що впала з неба
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
24.04.2024 - 11.00; 26.04.2024 - 17.00; 27.04.2024 - 11.00
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Виставка живопису "З Україною в серці"
Виставка живопису "З Україною в серці"
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.