Блоги

Міліция вєрнісь!!!

Мабуть заливши в себе пару банок балтики дев"ятки (походу оправляючить від дня народження вождя) недокомуністка Нашата Дейнічекно вирішила мабуть в п"яному угарі облити брудом сумську патрульну поліцію. Впринципі в неї вийшло, та от біда, патрульна поліція стартує в Сумах тільки в травні.
Мабуть заливши в себе пару банок балтики дев"ятки (походу оправляючить від дня народження вождя) недокомуністка Нашата Дейнічекно вирішила в мабуть п"яному угарі облити брудом сумську патрульну поліцію. Впринципі в неї вийшло, та от біда, патрульна поліція стартує в Сумах тільки в травні.

А тепер детальніше:
Наташа клеймить нову поліцію за те, що вона начебто грабує сумчан серед білого дня і бла-бла-бла, і (неповірите) молить бога, щоб повернулась стара міліція.
Ще раз для Наташи напишу, нова поліція стартує в травні, якщо і дійсно щось там трапилось, то якраз і була її улюблена міліція, яку просто перейменували в  поліцію!
Наташа закодуйся! Бережи печінку!

Я б може і не звернув би увагу на її пост, та от один "сумський мегапатріот" Ігорь Козолуп  почав поширювати її інформацію. 

Впринципі мене це також не дуже здивувало, адже раніше він був помічений в любові до рамзанки кадирова (детальніше тут: http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/170830)

Але є одне але.

Ігор Козолуп є директором 11 ПТУ. Більш того на базі цього ПТУ створюють, ліцей з посиленою військово-патріотичною підготовкою! (детальніше тут: http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/166985)

Так-так, саме ця людина, яка бездумно публікує неперевірену провокативну інформацію, буде займатись військово-патріотичною підготовкою молоді. 

Думайте, перевіряйте та не будьте, як Ігор та Наташа.


 

По тематике

Олена Полякова
Тушки чи браТушки Конотопа?

А як з тушками у всій Сумській області?...

Олена Полякова 07.07.2017 13:06
Александр Шутко
Развод по... (по мотивам фильма «Развод по-итальянски»)

Развели, развели Вовусик с Гундяхою Папусика Римского на Сирию да и на «Миру мир» в целом....

Охріменко Євген
Де зрада? Або "Разруха не в клозетах, а в головах!"

В покшуках "зради" в законопроекті про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)....

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.