Блоги

Кому заважає Медуниця?

Історики політичної пропаганди твердять, що першою її формою, яка безвідмовно діяла на незагартований знаннями інтелект співплемінників, був ритуальний танець.

Кінцева мета танцю полягала у повному знеславленні, «десакралізації» опонента і,... ритуальному його поїданні. Причому, в набір «доказів» найчастіше потрапляли їжа, житло, що вживалися чи використовувалися противником «не в звичний спосіб», або володіння іншими речами, чи якостями, яких бракувало самим обвинувачам. Іншими словами, вони б самі поласували чи покористувалися «неправильними речами», але у них їх просто не було.

Отже, викликання у глядачів заздрості, гра на примітивних інстинктах мали б втягнути в танок усіх незадоволених життям...

Але особлива сила цих звинувачень полягає в циклічності. Дивно, але факт, що «наскельні написи» в Сумах на кшталт: «Медуниця вкрав тушонку в дітей Северинівки», або «Поверни квартиру афганцю!» (на які зовсім не реагувала міська влада), і які постійно супроводжували опозиційного кандидата на минулих виборах, на нинішніх, – повторюються вже у формі чуток. І трапляються індивіди, які їм не тільки вірять, але й тиражують... Ті ж первісні інстинкти, але вже «збагачені» вченням доктора Геббельса: «Брехня мусить бути безглуздою, щоб у неї повірили».

Видно, що розкриття народним депутатом Медуницею фінансових оборудок попередньої влади (чого варто тільки повернення в бюджет 74 мільйонів!), різноманітних земельних афер та шахрайства з нерухомістю, серйозно псують настрій тим, для кого місцева годівниця стала затісною. Вік би торгувати земелькою, але Майдан «сплутав карти», треба пробиватися «нагору»...

І знову закрутився «ритуал»!: «Медуниця розвалив Банківську академію!». Тут навіть напружуватись не треба, щоб зрозуміти «звідки вітер дме»...

Теж саме і стосовно формули «міняє партії». Зрештою, ніхто не міняв. Олег Медуниця ніколи не був членом партії «Батьківщина», натомість з 2012 року і по сьогоднішній день він є членом фракції Верховної Ради об’єднаної опозиції «Батьківщина». Водночас із 2010 року і по нині він є членом партії В’ячеслава Кириленка «За Україну!». Просто легенду про «перебіжчика Медуницю» активно, ще з виборів 2012 р., розкручував вірний наймит депутата-перебіжчика Олександра Волкова. Цей суб’єкт відомий в сумських громадських колах як «ветеран Куликовської битви», через непомірну жадібність до грамот, звань, орденів та інших «цяцьок». Дивно, але навіть після зради Волкова, колишні однопартійці знову прийняли його холуя на роботу. Нові часи, нові кандидати-мажоритарники, а холуї, як і технологічні побрехеньки-річ нетлінна...

Та люди все-таки мудрі... Як говорив поет:

«Народ не візьмеш на макуху,

він зоддаля розрізнить чин,

І хто є син його по духу,

і хто по духу сучий син!»

Шило в мішку не сховаєш. Вилізе і навік осоромить наклепників, як це вже було не раз.

Комментарии

artyukh

Та шо ви того Медуницю захищаєте? Переможе він, переможе... Мені в штабі Клочка сказали. А там люди сурйозні.

rebel soldier

Гено впрягся за кума - це зрозуміло. Але...

Звісно, Медуниця заважає багато кому, але - дуже по різному. Декому заважає тим, що зайняв тепленьке місце, яке да змогу непогано жити і влаштовувати життя своїх кумів, друзів, родичів тощо. Але ж він ще й займає місце "патріота", - будучи при цьому лише РЯЖЕНИМ. Причому, займає це місце системно, бо намагається попропихувати своїх людей у будь-які структури, які на щось хоч трішки впливають. ЖКГ у Сумах, ОД ТРК, ОПОРА, ЧЕСНО, всякі інші грантожери, За Україну, нічний позор - рибне місце, МНК, студентські профспілки, патріотичний туризм і дитячі табори...

А от толку громаді і Україні в цілому з Медуниці - як з козла молока.

при цьому питання про квартиру, отриману в Чернігові і продану, про картиру "тьощину", про "кредитну машинку" і тд - вони досі не зняті, більше того, навсправжки по Медуниці ніхто й не працював )) Може, тому, що він агент КГБ/СБУ і має не поганий дах + навіть нагороду? Wink

просто бізнесюк від політики, не найогидніший, не найжадібніший, але - безнадійний.

і добре, аби він програв вибори цього разу. Не тому, що один чи інший теоретичні переможці чимось від нього кращі (у них інша якість негативу), а тому, що пацана слід спустити на землю. Бо не по Сєнці шапка. Ну, і тоді теоретично можуть зрости шанси на повернення громадні ТЕЦ ліквідацію Сумижулья, появу нового - молодого, більш енергійного і щирого, а також розумного і чесного політика патріотичного спрямування у Сумах.

Країна вимагає системних змін - а Медуниця давно став рабом системи і міняти її не хоче і не може.

artyukh

Так вся ж справа у тому, що переможе і утре тобі носа

rebel soldier

Петлюрчику, навіть якщо і переможе - нічого він не утре. між іншим, ні Медуниця, ні ти в АТО не пішли, так? А різниця між такими, як ви, і іншими громадянами дуже проста: прості громадяни гроші за патріотизм не отримували багато років, як ви.

демократія ж, та ще в українському варіанті, це якесь прастігоспаді. Яник же якось ставав президентом? і ось вибори виграють ті, що злили Крим, схід і купу патріотів і зберегли систему і схеми Януковича - Порох, яценюки, швабода + самопоміч, як проект вводу в політику "юного покоління" дармоїдів а ля Ганя Гопко, бійців розмовного жанру а ля Семенченко-Грішин і гопоти на місцях штибу жук-шевіль (вони попруть вперьод на місцевих наступної весни) + "оппо"-ПР, у яких багато кадрів залишилися на посадах знизу до верху.

Ляшку, як єдиному харизматичному клоуну і проекту тих же олігархів трішки зіпсували малину, але народ дурний, попер голосувати й за клоуна (не вперше і не в останнє), зате в прольоті порівняно адекватний Гриценко, витіснена і зраджена (заслужено!) Юля і нікому не потрібні коміки, яких ні разу не жалько (вони перебіжать до когось, - он социк саня Черняк давно уже ударівець). Отже, вибори нічого не міняють. І що, гроза дітей і пенсюків Шульга та одна з повивальних бабок диктаторських законів 16 січня Купрейчик теж будуть в обоймі, навіть якщо просруть мажоритарку? а це ж - соратники Медуниці ))

artyukh

Вітаємо з перемогою!

rebel soldier

хах, рівень підтримки вусатої тарганиці - просто сором )) а толку з його депутатства - як не було, так і не буде. хіба для "прібліжонних". була б реальна альтернатива, хоча б навіть той же Клочко займався політикою не епізодично, а й між виборами, і прагматичніше в підборі команди і тд, - Медуниці мало б що світило. В абсолютних же цифрах набраних ним же голосів у 2012 і тепер - це нищівна поразка. навіть свій електорат не зміг мобілізувати ))

rebel soldier

нагадаю, що у 2012 р. Медуниця набрав 41 тис. голосів. цього разу, схоже, буде вдвічі менше. При цьому Шилов, як головний конкурент по електоральній ніші, ажніяк не відібрав ТАКУ кількість голосів. Зате якийсь Савченко - ну хто його зна?!!! - виходить на третє місце!

звісно, кАманда Медуниці може радіти з "перемоги", на якийсь час вони всі будуть прилаштовані в житті... Але чи довго буде існувати такий парламент? водночас, потроху розумнішають виборці, з"являються конкуренти і конкуренція як така.

 і ще одне. Ось цілком адекватний дядько, генконсул України в Туреччині, говорить про те, як Україна мала б реагувати на сепаратизм, росію і тд. порівняй, петлюрко, що він говорить і те, що говорить і робить твій Медуниці - і навіть тобі стане ясно, ХТО патріот і проукраїнський політик, а хто - ряжений пристосуванець.

http://www.youtube.com/watch?v=yPjIHes1DR4

artyukh

В основі всього, що Ви тут пинаписували - ОСОБИСТЕ несприйняття Медуниці. Зрозуміло, що Медуниця не святий, але ж інші...

rebel soldier

Петлюро, а чого ви рівняєтеся на отих інших, та ще з тенденцією: вони ж гірші! рівняйтеся на КРАЩИХ, а не на гірших! це тіпо "наше гівно не таке гівнюче" ))) звісно, тупа нездара, ряжений поц Медуниця і може видаватися кращим лише на тлі таких, як С.Клочко, В.Шапошнік,  комік Тропін (був такий) чи там навіть Шульга.

молодець проти овець, а проти молодця - і сам вівця ))

Сцуко, де від "патріота" Медуниці хоча б проекти законів, запити і аж до блокування трибуни з вимогами: 1) вихід України з СНД 2) повна блокада окупованих територій 3) ніяких проплат за газ і інших "боргів", поки РФ не поверне захоплене і збитки?

Чому Медуниця не продавлював повністю пропорційну систему виборів (краще - з відкритими списками), зниження прохідного бар"єру до 3% для партій і проведення виборів мерів міст та мажоритарників (якщо пропорційка ну ніяк) - у два кроки, реформу податкову справжню, притягнення до відповідальності крадіїв з НБУ Кубіва і Гонтарєвої?

повторюю, подивісться Яременка - і побачите, що з нього в 100 разів кращий політик і патріот, ніж Медуниця. І таких. як Яременко, в Україні досить, щоб укомплектувати ВР, КМУ, ОДА тощо. Але чомусь нами правлять як не Порошенки-Яценюки, так сірі посередності Медуниці.

нє, звісно, якщо вам пофіг доля України, а головне - щоб друг, брат, кум, сват Медуниця був при мандаті і ви поряд з ним, - то говорити ні про що, все ясно.

artyukh

Підозрюю, що Ви до цього часу не зрозуміли, що так політика

rebel soldier

Петлюро, а я бачу, що Медуниця і ви - зрозуміли це дуже вузько ))

між іншим, вся стратегія НФ - перекласти всі витрати на війну і економічні проблеми на простолюд, одночасно не чіпаючи олігархів, та нагребтися кредитів на Заході, наслідком чого стане момент, коли доведеться повертати борги - землею.

і... ви ж навіть не сперечаєтеся. бо крити нічим, крім загальних фраз. ще б ярличка приліпили: фошист там чи антисеміт ))

Analytics

Медуниця -пуста істота(ноль).....а звідси і заважати він нікому  серьйозно не може!!!Може тільки підгавкувати....та підвити.....як дурний сабако!!!!

rebel soldier

Медуниця бабло в АТО на тепловізор зажав, як останній жлоб. каже "нема". Нє, ну якщо в самого нема, то спитай у колеги по НФ Шульги, в якого воно є )) або в кума Колі, який 300 тищ зелених назбирав для призначення.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.