Блоги

Справу про 74 млн. фіктивного ПДВ – під особистий контроль прокурора

Винні у справі відшкодування 74 млн. ПДВ повинні бути покараними. Вважаю, що обласний прокурор повинен взяти цю справу під особистий контроль.

Справа про 74 млн. грн. ПДВ, повернутого з бюджету фіктивній фірмі «Сумиавтогаз», розслідується вже більше року. Після викриття мною факту даної оборудки та звернення до Генпрокуратури, Сумське МВ УМВС України розпочало розслідування у кримінальному провадженні №12012200010000149 за ч.5, ст.191 Кримінального кодексу. Справу було передано до Зарічного в м. Суми суду. Зручний суд. Всі пам’ятають, як судді даного суду нещодавно заборонили слідству зняти базу телефонних номерів у зоні побиття журналіста Євгена Положія.

Раніше на моє звернення, як народного депутата, з проханням оприлюднити судові рішення по даній справі в Єдиному державному реєстрі судових справ, я отримав «відмазку» про таємницю слідства та службову інформацію.

Я ж володію інформацією, що проти посадових осіб податкової, які «перевіряли» фіктивний ПДВ, прокурори закрили справу у зв’язку з декриміналізацією(!!!) статей обвинувачення.

Тому, я звертаюся до прокурора Сумської області з проханням взяти на особистий контроль справу з притягнення до відповідальності усіх винних у розкраданні бюджетних коштів. Наголошую, що у часи впровадження антикризових заходів та боротьби з військовою агресією Росії, коли кожна гривня може врятувати людське життя, прощати мільйонні афери конкретних посадовців неприпустимо. І я особисто зроблю усе, щоб не залишити цього злочину без покарання.

P.S. Учора ввечері з Луганська до Сум прибула пані Ольхова. Вона зупинилася в готелі «Пан» на розі Набережної р.Стрілки та Першотравневої. Ольхова – фігурант даної справи з ПДВ, її підписи стоять на документах, що дозволили вкрасти ці гроші, вона – співучасник злочину. Приїхала пані Ольхова у Суми не на допит, а, начебто, хоче повернутися на роботу в податкові органи. Подивимось – хто ж наважиться взяти її тут на роботу. Крупний калібр чекає)))

Комментарии

Гость

Було б непогано для того, щоб передати справу під особистий контроль прокурора області, такого прокурора призначити, саме прокурора, а не статиста з "няшею" на посаді виконуючого обов"язки першого заступника прокурора області, яка тільки тим і займається, що другий тиждень після свого призначення приймає "комерсів" з усієї Сумської області...

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.