Блоги

Мінсдохівській змій-горинич

При дурній голові немає спокою не тільки ногам, а й іншим головам ... Це якнайкраще підходить під опис ситуації з пріхлєбаямі Сумського мінсдоха: Семченко, Горовенко, Приходько.

При дурній голові немає спокою не тільки ногам , а й іншим головам... Це якнайкраще підходить під опис ситуації з пріхлєбаямі Сумського мінсдоха: Семченко, Горовенко, Приходько. За дурною головою Семченко, точніше головою з безмірним апетитом, і люблячої йти напролом (мабуть так навчають у трьох Донецьких вишах), страждають по черзі то Єлєна Горовенко (ситуація з наїздом з боку тандему мінсдоховців на Кловін - Україна , коли пересічний податковий інспектор - перетворився на експерта з виробництва порошків - http://www.dancor.sumy.ua/blogs/entries/106169), то Руслану Приходько («людина своєї команди» (с) Семченко - http://rama.com.ua/nalogovaya-protiv-nardepa-press-sluzhba-mindohodov-perekrutila-informatsiyu-o-reshenii-suda/ ) .
Ну, якщо з ситуацією навколо поборів з підприємств у Шостці, пріхлєбаямі Семченко та Горовенко все і так зрозуміло, то на ситуації з Русланом Приходько хотілося б зупинитися трохи детальніше.
Детальніше навіть не в тій частині, що він колишній круп'є (хоча колишніх круп'є не буває), і навіть не те що в настільки юні роки, такі посади «просто так» і «просто комусь» не дістаються, а трохи детальніше стосовно позову  до народного депутата Володимира Шульги. Те, що це все робилося з подачі голови змія-горинича - Семченко, ніяких сумнівів не викликає, особливо в частині стягнення морально збитку в розмірі 1 грн . (навіює чимось на кшалт: «не з'їм, так понадкушую»), адже подібного роду «ходи» без схвалення «згори» не роблять. Навіть не те що схвалення, а скоріш за все - добротного стусана під зад , адже у круп'є не юридичний склад розуму (схиляюсь до того, що він більше «тіньовий») . Позов позовом , суд судом , рішення рішенням... Начебто нічого надприродного... Але... Знову ж, зі схвалення  «згори» (а інакше, як я відзначала раніше, і бути не може), але вже руками прес-секретаря Наталії Шаповал була викладена інформація про те, що суд виграв Руслан Приходько, і тепер Володимир Шульга зобов'язаний на найближчій сесії Сумської обласної ради спростувати свої слова про стаж роботи Руслана Приходько в податкових органах, і помилкові висновки про перспективу інвестиційного клімату на Сумщині. В черговий раз зазначу, що всі розсудливі люди розуміють, що просто так інформація від самого прес -секретаря ні на який сайт не потрапить (не так просто у нас даються посади в держустановах, щоб проявляти самостійність). Однозначно ця інформація потрапила з подачі Олександра Семченко - головного фігуранта всіх останніх скандалів на Сумщині стосовно мінсдоху. І добре б у нього була відсутня юридична освіта, а ні - в 2010 ним закінчений Донецький юридичний інститут! Відповідно інформація подавалася свідомо помилкова. Тепер ясно, і чітко видно, що вся його команда працює за принципами: «обмани ближнього свого» і «пусти пил в очі» , так як за законом працювати не хочуть - їм легше працювати в Донецькому стилі, стилі 90х!
Швидше за все, пану Семченко вже наступили на один орган дуже міцно, а інший настільки болить від того що Сумська область, не Дніпропетровська (і люди працюють тут згідно закону, а не «понять»), що він свідомо створює такі провокаційні ситуації, організовуючи галас для «відводу очей». Мабуть істина десь поруч... Впевнена, що далі буде...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.