Блоги

Уряд не знайшов Сумщину на «глобусі» України

3 липня Кабінет Міністрів прийняв постанови №472-р та №459, якими перезподілив 2,2 млрд. гривень. Ці гроші зекономили на виплатах вкладникам радянського «Ощадбанку».

Відповідно до законодавства бюджетний комітет має погодити ці перекидки коштів. Голова комітету Євген Геллер призначив засідання комітету на 10 липня. 

Тут інформація про те, що, куди і скільки «розпихує» уряд (традиційно все собі любимим).

Один із документів - це проект розпорядження КМУ «Про збільшення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». Цим розпорядження планується роздати 348 млн. гривень на всю Україну.

Тепер прошу всіх уважно пошукати Сумську область у цьому переліку. Так от, ми єдина(!) область, яка навіть не була включена в цей список. Мабуть, у голови Сумської ОДА Чмиря Юрія Павловича зараз не найкращі відносини з Кабміном, оскільки область не отримує ні копійки. Може, про нас елементарно забули? Завтра на бюджетному комітеті нагадаю! А ще цікаво, чи підтримають мене депутати від Сумської області в бюджетному комітеті Андрій Деркач, Ігор Молоток, Олександр Волков?

Комментарии

Ирокез

Деркач в америку вроде дернул с папой. Боиться теперь уже Донов. Крыса. 

Гость 55

В Сумську область стільки іноземних інвестицій, що ніяка допомога бюджету просто непотрібна !
Це ж вам не штука випускати пробки ( корк ) та ведмедиків Барні замість яких то єлектронних мікроскопів або литва, або фарфору, або ковбаси . І так далі, і так далі, і так далі...
А якщо зробити баланс, то в області і безробітних немає - баланс то в плюсі ! А ви не можете зрозуміти, чому казначейство не дає гроші центру зайнятості на виплату безробітним : безробітних немає , баланс так дає !
Люди просто не можуть вибрати, на яку зарплату ідти : чи на мінімалку ( 1200 ), чи на середню по області ( десь 2700 ) ?Чомусь обирають мінімалку .

Гoсть

Медуница вместо конструктивной работы продолжает лаять в сторону дающих и потом обижается, почему это его так нэ люблять Smile))))

Зачем нужен такой депутат, который окромя проблем своему округу ничего не дает? 

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.