Блоги

Чужі підписи хуліганам не іграшка

Якісь жуліки знову підробили мій підпис під депутатським зверненням. Сьогодні отримав відповіді від Держінспекції з питань праці у Сумській області та Держслужби України з контролю за наркотиками нібито на моє звернення № 53/13 л від 08.05.2013.

Ну, хлопці трохи обрахувались. У цей день я підписав лист за номером вже 105/13-л, і адресований він був Міністерству юстиції.

Це вже другий випадок, коли шахраї балуються з моїм підписом. І увага!!! І першого разу, і вдруге  їхні писульки стосувалися шосткінських заводів «Імпульс» та «Зірка». Якісь прямо «серійні маніяки».

І знову правоохоронці мені сумлінно відписуються, що були проведені перевірки, знайдені якісь порушення, винних притягли до відповідальності. Воно то добре, що «притягли», тільки, як розумію, не всіх. Врєдітєлєй, які розмальовують папірці чужими підписами, досі не знайшли (хоча я вже звертався до правоохоронців про підробку мого підпису під аналогічним зверненням). Правоохоронці, ловити зловмисників будете?

Комментарии

Ирокез

г-н Медуница усрался от того, что выявили нарушения у ЧМЫРЯ, они ж теперь союзники, как можно. УЖАС. Лучше б про эти факты никто не знал, пусть нарушаются права трудящихся. Вот если бы это в штатах или эвропейцев случилось, то нардеп бы сам бы начал копать эти нарушения и параллельно кто его подписи  подделывает. а у нас нарушения не интересует, если это предприятия людей Чмыря, вопрос кто нарушает тайный союз между поппозиционером и Чмырем. Подонки, посадить всех на кол. 

Ирокез

Подтерли первый комментарий, славно. Ну любят здесь г-на медуницу. Затирай все коменты админ и мой тоже. Чего уж там.  

telepin

Будут грубые нарушения Правил, затру.  Smile

Славик

"""Ну любят здесь г-на медуницу"""

Ты не прав. Мы, например, его душевно любим, ибо он - очень сильный, опытный лидер нашего многострадального, но мудрого народа.

Ирокез

 
Будут грубые нарушения Правил, затру. 

Да будет благославлен союз г-на Медуницы и ПР во благо Сумщины. Аминь.   

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.