Array

0 800 356 917 – єдиний номер «гарячої лінії» органів державної виконавчої служби.

☎️ 0 800 356 917 – єдиний номер «гарячої лінії» органів державної виконавчої служби.
➡️

Array

Як знайти свого державного виконавця (ч.3)

‼️ Актуальна інформація для жителів Сумської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Донецької, Луганської областей

Array

Сплата сумчанином 48 тисяч гривень боргу була простимульована правовими санкціями

Сумчанин Дмитро зловживав терпінням своєї родини. Колишня дружина та дочка Анастасія потребували допомоги чоловіка, але він зосередив увагу на більш важливих для нього речах.

Array

Робота з благоустрою населених пунктів Сумщини допомогла боржникам повернути у родини 372 тисячі гривень

Неплатоспроможний спосіб життя, відсутність майна, а також небажання виховувати свою дитину – головні причини для притягнення безвідповідальних батьків до адміністративної відповідальності. Подібний спосіб стимулювання дорослих до виплати аліментів багаторазово демонстрував свою дієвість.

Array

Необачність ціною понад 13 тисяч гривень

Кожен несе особисто відповідальність за власні вчинки.

Array

Боржники Сумщини сплатили своїм дітям 158 мільйонів гривень аліментів

У деяких випадках аліменти – це єдина ланка, що об’єднує членів родини, де чоловік та дружина припинила стосунки. Добробут дитини зобов’язує батьків заплющувати очі на особисті образи та працювати однією командою.

Array

Життя без родинних турбот коштувало сумчанину майже 200 тисяч гривень

Життя складається з моментів, котрі наповнюють його, як приємними, так і гіркими спогадами. Подібна статистика залежить від багатьох факторів, але у випадку малечі, вона значною мірою формується батьками.

Array

У кишенях батьків-аліментників Сумщини знайшлось більше 140 мільйонів гривень

Досвід багатьох неплатників аліментів показує, що залишений на потім батьківський обов’язок здатний спричинити раптові труднощі та кардинально змінити життєві плани. Відновлювати права дітей допомагають санкції закону #ЧужихДітейНеБуває, який ініційований Мін’юстом.

Array

Багаторічне ігнорування потреб дитини коштувало сумчанину 64 тисячі гривень

Утримання неповнолітніх дітей – обов’язок, який батьки повинні виконувати незалежно від того, чи перебувають вони у шлюбі, чи ні. Статус подружжя не впливає на збільшення або зменшення обсягу потреб чада, які завжди мають бути вчасно задоволеними.

Array

Чому потрібні громадські радники?

Фахівці юстиції Сумщини в рамках правопросвітницької кампанії «Громадські радники», яка реалізується в межах загальнонаціонального проєкту «Я МАЮ ПРАВО!», інформують громадян щодо громадських радників та функцій, які на них покладені.

Фото
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.