Array

Міжнародна угода проти закону

13 травня минулого року між Урядом України та Урядом Французької республіки був укладений Рамковий договір щодо офіційної підтримки проекту з покращення водопостачання у місті Києві

Array

Гостра потреба чи звичайні бюрократичні кроки?

Дуже часто серед числа причин та «виправдань» у чиновників можна почути знайоме формулювання, що немає закону, який би був інструкцією для влади, бізнесу та громадян у реалізації успішних економічних проектів.

Array

Управління боргом або коли законодавець припинить реструктуризацію?

Проблема реструктуризації боргів енергетичних компаній є звичною діяльністю у роботі законодавчого органу влади

Array

Рулити енергетикою або в чому там проблема?

Управління – дія складна, особливо, коли мова йде про підприємства енергетичної галузі. Переставляння стільців з одного розташування до іншого ще ніколи не приносило успіху, але і таке «переставляння» має бути у відповідності до чинного законодавства.

Array

Там де спрощення, там і бюрократизація

Наша держава вже 30 років йде за курсом реформ. Енергетична галузь не є винятком. Відомо, що успіх настає тільки тоді, коли добрі помисли знаходяться своє відображення у добрих починаннях. Проте, це не завжди так

Array

Вимір в одиницях енергії або ще які "сюрпризи" підготував законодавець

02 листопада 2021 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження на ринку природнього газу обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії».

Array

Плани розвитку газорозподільчих систем. Межа між коштами компанії та держконтролем

Кожна із газорозподільчих компаній має Плани розвитку газорозподільчих систем

Array

Плата за МЗК і чому її треба платити

Споживачі часто дивуються отриманим платіжкам за опалення місць загального користування, будинок яких відключений від теплової мережі.

Array

Гуртожитки – житло чи майно товариств?

Процеси приватизації та корпоратизації породили невирішену до цього часу проблему, яка стосується гуртожитків.
У першому аспекті гуртожитки є та були цілісними майновими комплексами, що передавалися до статутних капіталів акціонерних товариств у виді часток та з другого аспекту, який стосується гуртожитків як соціального житла.

Array

Гідравлічні випробування або як воювати за втрачене майно

Вулканічні виверження асфальтного покриття та бруківки з багнюкою на фоні вируючого фонтану – давно типове явище для столиці, хоча і у регіонах вже можна зустріти подібні приклади.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.